Olvasói levél Olvasói levél - Tragikusan indult az év, gyászolnak a polgárőrök

Olvasói levél - Tragikusan indult az év, gyászolnak a polgárőrök
Mint arról a Varkapu.info már beszámolt, eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze szombat reggel egy rendőrautó és egy személygépkocsi Perbál és Tinnye között.

Olvasói levél Olvasói levél: Rendőrök mentettek életet Pilisszentivánon

Olvasói levél: Rendőrök mentettek életet Pilisszentivánon

Az alábbi történetről egy pilisszentiváni Olvasónk számolt be a Varkapu.info-nak. A történet drámai, de szerencsés véget ért. A helyi rendőrök egy fuldokló nő életét mentették meg még a mentők kiérkezése előtt.

Olvasói levél Olvasói levél: A pilisvörösvári hármas ikrek története

Olvasói levél: A pilisvörösvári hármas ikrek története

Pilisvörösvár, ez a tizennégyezer fős kisváros lélekszáma szeptember 19-én három újszülöttel gyarapodott. A szülők, Ny. Hajnalka és P. Krisztián gyermekeinek története nemcsak azért szenzáció, mert hármas ikrek, hanem azért is, mert hosszú időn keresztül készültek a családalapításra, gyermekvállalásra. Ez a vágyuk most végre teljesült.

Olvasói levél Radványi Béla: Felszabadítás? Felszaba-dúlás! II.

Radványi Béla: Felszabadítás? Felszaba-dúlás! II.

Jelen cikkünkben Radványi Béla egyetemi könyvtáros és történész olvasói levelét közöljük, mely a piliscsabai szovjet emlékmű felújításához és az ehhez fűződő történelmi eseményekhez kapcsolódik.

Olvasói levél Segítsünk a segítőknek! - Nincs elég forgácsa a Bogáncs Kutyaotthonnak

Segítsünk a segítőknek! - Nincs elég forgácsa a Bogáncs Kutyaotthonnak

A Bogáncs Kutyaotthon, amely 2004-ben alakult Esztergomban, a gyepmesteri telepre bekerült kutyák megmentése céljából 2012-ben 331 kisállatnak tudott új szerető otthont találni. Pálmai Andi és csapata lelkiismeretesen dolgozik e nemes célért, azonban most nagy szükségük lenne segítségre.

Olvasói levél Olvasói levél: Megalázó körülmények a pilisvörösvári tüdőszűrésen

Olvasói levél: Megalázó körülmények a pilisvörösvári tüdőszűrésen

Mint arról a Varkapu.info is beszámolt, januárban kötelező tüdőszűrést tartanak Pilisvörösváron. Egy Olvasónk el is ment kedden a Művészetek Házába, azonban "méltatlan helyzetben" találta magát. Olvasói levelét módosítás nélkül közöljük!

Olvasói levél Egy kalandos buszozás Pilisvörösvár és Esztergom között

Egy kalandos buszozás Pilisvörösvár és Esztergom között

Csütörtök délután olyan mozgalmas utazáson vehettem részt, amilyenben talán még sosem. Legalábbis néhány tíz kilométeres távolság alatt biztosan nem. Ugyanis Pilisvörösvárról Esztergomba mentem, ami alatt volt dugó, bunkó buszvezető, hasra eső terhes asszony, és árokba csúszott autó.

Olvasói levél Radványi Béla: Felszabadítás? Felszaba-dúlás!

Radványi Béla: Felszabadítás? Felszaba-dúlás!

2012. december 3-án olvastam a Piliscsabai Polgár decemberi számának 10. oldalán, egy a csabai temetőben lévő orosz katonai sírok felújításáról szóló cikket. Az íráshoz járuló egyik fénykép azonnal megdöbbentett. Az azóta eltelt két napon ezen a fényképen gondolkodtam.

Olvasói levél A légkondi hiánya miatt esett össze egy ember a Volánbuszon

A légkondi hiánya miatt esett össze egy ember a Volánbuszon

A péntek esti fél hetes, tömött 800-as esztergomi buszon egy embernek össze kellett esnie azért, hogy a Volánbusz vezetője beindítsa a légkondit. Erre egészen Pilisborosjenő végéig kellett várni, amikor a busz váratlanul megállt a 218-as megállójában.

Olvasói levél Megszülethetnek a pilisvörösvári tanösvények?

Megszülethetnek a pilisvörösvári tanösvények?

Nyágai László 2010-ben a Varkapu.info oldalán vetette fel egy pilisvörösvári tanösvény létrehozásának ötletét. Azóta tavaly augusztusban egy vasútkiállítást szervezett meg a Vörösvári Napokon, és most arról számol be portálunknak, hogy miként lesz tanösvénye a településnek.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel