A légkondi hiánya miatt esett össze egy ember a Volánbuszon

A légkondi hiánya miatt esett össze egy ember a Volánbuszon

A péntek esti fél hetes, tömött 800-as esztergomi buszon egy embernek össze kellett esnie azért, hogy a Volánbusz vezetője beindítsa a légkondit. Erre egészen Pilisborosjenő végéig kellett várni, amikor a busz váratlanul megállt a 218-as megállójában.

Sokan nem is értették a megállás okát, hiszen a Volánnak ott nincs megállója. Néhány perc múlva tovább indult a jármű, de akkor a vezető már jelezte, hogy mindenki csukja be az ablakokat, mert beindítja a légkondit - mintegy 20 percnyi utazás után a hőségben.

Csoda, hogy csak akkor, és csoda, hogy "csak" egy ember lett rosszul a buszon. Mindenki izzadt, rettenetesen meleg volt - a szokásos dugó, és nagy tömeg mellett. Lehet, hogy rosszak az információm, de úgy tudom, ilyen melegben a vezetőknek kötelessége bekapcsolni a légkondit az induláskor - és nem csak akkor, amikor már valaki összeesett és elájult.

Vajon miért nem ellenőrzik a jegyet nem adó, az utasokkal sokszor megdöbbentően trágár, laza stílusú, az egész utat végigtelefonáló buszvezetőket...? A marhák szállítására is komolyabb szabályok vannak, mint ami egyes alkalmakkor a buszokon van? Tisztelet a kivételnek, aki már álló helyzetben is hűti a járművet, mert szerencsére van ilyen is...

Olvasónktól

(Varkapu.info)Kapcsolódó cikkek:
Döbbenetes: Az ellenőrök elől száguldott a Volánbusz vezetője
Volán-akták: A legmegdöbbentőbb eset

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel