Olvasói levél: Rendőrök mentettek életet Pilisszentivánon

Olvasói levél: Rendőrök mentettek életet Pilisszentivánon

Az alábbi történetről egy pilisszentiváni Olvasónk számolt be a Varkapu.info-nak. A történet drámai, de szerencsés véget ért. A helyi rendőrök egy fuldokló nő életét mentették meg még a mentők kiérkezése előtt.
Az olvasói levél:

Egy megtörtént esetet hoznék a tudomásukra, aminek szemtanúja voltam. Eszméletlen volt ezt végignézni.

A tegnapi nap folyamán (június 22-én - a szerk.) délután fél négykor Pilisszentivánon, a Kápolna-hegynél sétáltattam a kutyámat, amikor a Kápolna közelében több emberre lettem figyelmes. Ez szokatlan volt. Kíváncsiságból közelebb mentem én is, mint ahogy sok más polgártársam, és akkor láttam meg, hogy két rendőr egy látszólag élettelen hölgyet éleszt újra. Mindez a szemem láttára történt. Hallottam, hogy többen mondták, hogy alig tapintható a pulzusa, nincs légzése...

A két rendőr - mint megtudtam, a Pilisvörösvári Rendőrőrs beosztottjai - a nő légútját szabaddá tette, illetve azt is hallottam, ahogy mondták, hogy "szedd ki a nyelvét, mert lenyelte". Ezt követően én is, és a jelenlévők is észrevettük, hogy a nő ismét lélegzik.

A rendőrök tehát a mentősök megérkezése előtt megmentették egy alig lélegző, önkívületi állapotban lévő hölgy életét. Egyszerűen még mindig a hatása alatt vagyok.

Egy pilisszentiváni lakos

(Varkapu.info - A kép illusztráció!)

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel