Pályázatok Szelfizz a Budakalász felirat előtt az Omszki-tó partján!

Szelfizz a Budakalász felirat előtt az Omszki-tó partján!
Szeptemberben újabb fotópályázatot hirdet Budakalász. Az aktuális kihívás alkalmával az Omszki-tó partján frissen felépített Budakalász felirat előtt, mellett, mögött lesz érdemes megörökítened magadat, családodat és barátodat. A legjobb képek készítőit a város ajándékban részesíti!

Közélet Veszélyesek is lehetnek a Pest megyei bányatavak

Veszélyesek is lehetnek a Pest megyei bányatavak

Csak a kijelölt helyeken lehet fürdeni, illetve motoros vízi sporteszközöket igénybe venni a számos veszélyt rejtő Pest megyei bányatavakban, a szabálytalankodók pénzbírságra számíthatnak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Erdő-mező Nem mindennapi mentés az Omszki-tóból (+Kép)

Nem mindennapi mentés az Omszki-tóból (+Kép)

December 14-én a hirtelen jött – no rendkívülinek azért nem neveznénk -  hideg nem csak az embereket viselte meg. Azok az állatok, akik egyébként bírják és hozzá vannak szokva a téli időjáráshoz, kerülhetnek bajba, szorulhatnak az emberek segítségére.

Közélet Ezért tiltották be a strandolást Pest megyében

Ezért tiltották be a strandolást Pest megyében

Ötvenezer forint pénzbírságot kell fizetnie annak, aki a Luppa-tavakban, illetve az Omszki-tóban fürdik, vizibiciklizik vagy jet-skizik. A vízben tartózkodás a nem fürdőzésre kijelölt helyeken rendkívül veszélyesek lehetnek, így a Szentendrei Rendőrkapitányság mindenkit arra kér, kerüljék el a tiltott területeket!

Közélet Egymillióért telepítettek pontyot az Omszki-tóba

Egymillióért telepítettek pontyot az Omszki-tóba

Május óta az Óbuda-Kalász Horgászegyesület felelős az Omszki-tavon a haltelepítésért, valamint a horgásztatásért. Május óta eddig három alkalommal telepítettek pontyot a tóba, most negyedjére majdnem egymillió forint értékben érkeztek nemes halak.

Közélet Az Omszki-tóba küldte a tanár a táborozó diákokat

Az Omszki-tóba küldte a tanár a táborozó diákokat

Tanáruk szervezett úszóversenyt táborozó diákoknak abban az Omszki tóban, amelyben a fürdés is tilos, és amibe idén már hárman fulladtak bele Budakalász mellett. Csak azért ilyen „kevesen”, mert pocsék a nyári időjárás.

Közélet Újabb férfi fulladt az Omszki-tóba (+Képek)

Újabb férfi fulladt az Omszki-tóba (+Képek)

Szombat délután öt óra körül érkezett a riasztás, hogy egy fiatal, 25 év körüli férfi ment be a tóba, de kijönni már nem látták. Bozsó Lajos a Budakalászi polgárőrség alelnöke a helyszínen elmondta, délután egy nagyobb, 10-15 főbő álló társaságra lettek figyelmesek járőrözés közben.

Közélet Az Omszki-tóba fulladt egy férfi (Képekkel frissítve!)

Az Omszki-tóba fulladt egy férfi (Képekkel frissítve!)

Belefulladt az Omszki-tóba egy férfi szombaton, holttestét a tűzoltóság búvárai találták meg - közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, a rendőrséget és a mentőket szemtanúk értesítették arról, hogy egy fürdőző elmerült a Budakalász melletti tóban.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel