Csökkent a bűncselekmények száma a kamerarendszer kiépítése óta Pátyon

14:59 | 2021 01. 18.

Kategóriák: Önkormányzati Hírek

Az elmúlt évben további kilenc kamerával és új átjátszóponttal bővült a település kamera hálózata, amely így mostanra már 49 egységből áll, s egyre magasabb szinten tudja védeni az önkormányzati ingatlanokat és a közterületeket – foglaljék össze az utóbbi idő fejlesztését a település honlapján.

A legutóbbi bővítés többek között a Zsámbéki-kanyar főútját érintette, ahol gyakoriak a súlyos közlekedési balesetek. A település Zsámbékról érkező út bevezető szakaszára kihelyezett két új kamera segítségével a rendőrség számára könnyebb lesz a szabálytalan autósok felderítése és felelősségre vonása.

A tavalyi fejlesztéseknek köszönhetően bővült a gerinchálózat, a freewifi rendszer, és megfigyelő végpontot kapott az Önkormányzati Rendészet irodája is. Ugyancsak 2020-ban épült ki egy új átjátszópont is a Pincehegy tetején, amely a kameráknak a Mézeshegy felé történő bővítését teszi majd lehetővé.

“A rendészet felállításának és a műszaki fejlesztéseknek köszönhetően egyre jobb minőségben tudjuk biztosítani a lakosok védelmét. Mindezek következtében a bűncselekmények száma évek óta csökken a településünkön” – áll a közleményben

 

Címkék: , ,