Hamarosan újra várja olvasóit a pilisvörösvári könyvtár

12:19 | 2020 05. 14.

Kategóriák: Önkormányzati Hírek

Mintegy két hónapos szünet után május 18-tól újra igénybe vehető a kölcsönzés, visszavétel, hosszabbítás, beiratkozás a pilisvörösvári Városi Könyvtárban.

A kölcsönzés kizárólag az előre kiválasztott könyvek átvételi ponton való kiadását jelenti. A helyszíni választás helyett az interneten az online keresés használatával böngészhetnek a kínálatban vagy telefonon, e-mailen keresztül kérhetnek könyvtárosi segítséget. 

Meg kell adni a beiratkozott olvasó nevét, a könyv szerzőjét, és címét. Egy rendelésben 6 db könyvet tudnak biztosítani. A kiválasztott könyveket visszaigazolás után a könyvtár előterében kialakított átvételi ponton vehetik át.

Átvételi pont nyitvatartási ideje:

  • 65 év alattiaknak – H:13-17, SZ:13-17, CS:8-12 és 13-19 között,
  • 65 év felettieknek – K:8-12, P:8-12 között (A 65 év feletti beiratkozott pilisvörösvári olvasók igényelhetik a kölcsönzött könyvek házhozszállítását a megadott elérhetőségeken.)
  • Telefonos ügyelet: H: 8-12, K: 13-17, SZ: 8-12, P: 13-17.

A könyvek visszaadása az átvételi pont nyitvatartási idejében történhet. A visszaérkezett könyveket elkülönítve tárolják és csak két hét elteltével lesznek újra kölcsönözhetőek.

Hosszabbítás telefonos ügyeleti időben, illetve emailben, honlapon (regisztráltaknak) bármikor történhet.

Beiratkozás nyitvatartási időben a bejáratnál kialakított átvételi ponton történhet. Beiratkozási díjakról>>>

Felhívjuk a figyelmet, hogy a lehető legnagyobb biztonság kialakítására törekednek a könyvtár munkatársai, ezért kérik, hogy az átvételi pontra maszkban érkezzenek és vigyenek saját tollat!

A könyvtár működésével kapcsolatos információkért hívja a Városi Könyvtár munkatársait.

Elérhetőségek:
telefon: 26/330-486, 30/228-0268,
email: pvvar.konyvtar@gmail.com, konyvtaros@pilisvorosvar.hu

(Vörösvári Hírek)

Címkék: , , , , ,