Lakossági fórum lesz egy új gazdasági terület kijelöléséről Pilisvörösváron

18:30 | 2017 11. 09.

Kategóriák: Önkormányzati Hírek

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 130/2017. (VIII. 03.) Kt. sz. határozatával döntött arról, hogy elkészítteti a Településszerkezeti Terv és a Szabályozási Terv részleges módosítását. Ennek célja vállalkozói kezdeményezésre a Kertekalja (0140/3 hrsz-ú) utca mentén, a MOL benzinkút mellett új kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület kijelölése, oly módon, hogy közlekedési és területfelhasználási szempontból szerves kapcsolat alakuljon ki az utcától keletre és délre már kijelölt távlati Gksz területekkel.

Gromon István polgármester közlése szerint a módosítási elképzelésről előzetes tájékoztatást adnak a 2017. november 20-án, hétfőn, 17 órakor kezdődő  fórumon a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal Tanácstermében. A módosítási elképzelésről szóló előzetes tájékoztatás írásbeli anyagát megtalálják Pilisvörösvár város hivatalos honlapján 2017. november 10-től november 28-ig.

Írásbeli javaslataikat, észrevételeiket, 2017. november 28-ig nyújthatják be a Polgármesteri Hivatalba vagy az alábbi email címre: info@pilisvorosvar.hu

(Varkapu.info)

Címkék: , ,