Megújul a piliscsévi óvoda

09:03 | 2018 07. 30.

Kategóriák: Önkormányzati Hírek

A Piliscsévi “Aranykapu” Egységes Óvoda-Bölcsőde a nyári szünet alatt az önkörmányzat támogatásának köszönhetően több ponton is megújul: a mennyezet szigetelése mellett a teljes elektronikai hálózatot is cserélik az intézményben.

“Az elmúlt években fenntartónk jóvoltából megújult a járdánk, valamint új, műanyag nyílászárókat építettek a mosdó- és öltözőhelyiségekben. Idén nyáron pedig önkormányzatunk hatalmas beruházással biztosítja intézményünk biztonságos és korszerű működését” – olvasható Juhászné Somogyi Éva Anikó intézményvezető közleményében.

Ezúttal a teljes elektronikai hálózatot cserélik ki az intézményben, melynek során az elavult alumínium vezetékeket biztonságosra cserélik, a régi halogén lámpatesteket pedig gazdaságos led panelek váltják fel. Az épület dilettációja kapcsán a plafon állandó repedését gipszkarton álmennyezet építésével orvosolják, mellyel egyidejűleg a mennyezet belső szigetelése is megvalósul. A felújítás az épület teljes belső festésével zárul.

“Mindezen munkálatokra önkormányzatunk 15 millió Ft-ot különített el saját forrásból. Intézményünk gyermekeinek, azok szüleinek, valamint dolgozóinak nevében köszönöm fenntartónknak, hogy pályázati lehetőség híján, önerőből is vállalta ezt a költséges beruházást, továbbá köszönöm a szülőknek a munkálatok során fellépő kellemetlenségek kapcsán tanúsított megértését és türelmét” – áll a közleményben.

(Varkapu.info)

 

Címkék: , ,