Mostantól chatrobot küldi Pilisborosjenő járványügyi híreit

11:00 | 2020 05. 04.

Kategóriák: Al kiemelt, Önkormányzati Hírek

A COVID-19 járvány okozta vészhelyzet idején a Pilisborosjenői Önkormányzat új kommunikációs eszközzel segíti a lakosságot. A Talk-A-Bot Kft. felajánlásának köszönhetően mostantól a hagyományos felületeken túl mobiltelefonon is egyszerűen értesülhetnek a legfrissebb hírekről. Az alkalmazás Viberen keresztül működik, ahol a „Jenő” névre keresztelt asszisztens chatrobot tájékoztatja Önöket, hogy mindig gyorsan és megbízható forrásból értesüljenek az aktuális információkról.

Hogyan működik?

A Viber alkalmazás ingyenesen letölthető a mobiltelefonokra. Így első lépésként a Viber telepítése szükséges a készülékekre. Ezek után a települési honlapon elérhető QR kódot beolvasva csatlakozhatnak Pilisborosjenő hivatalos csatornájához.

A hivatalos csatornára történő belépés után egy kétirányú kommunikáció valósul meg Ön és Jenő között. Jenő automatikusan kiküldi Önnek az Önkormányzat aktuális híreit de Ön is kérdezhet Jenőtől. A robot asszisztens a koronavírussal kapcsolatos információkról hitelesen tájékoztatja majd a lakosságot.

“Kérjük Önöket, mihamarabb végezzék el a fent említett a két egyszerű lépést a telepítéshez és értesítsék ismerőseiket is! A kialakult helyzetben mindent megteszünk, hogy megfelelően tájékoztassuk a lakosságot” – olvasható a település honlapján. 

 

Címkék: ,