Öltözzön szüreti díszbe Zsámbék – Készítsd el a legötletesebb utcai dekorációt!

11:05 | 2017 09. 11.

Kategóriák: Önkormányzati Hírek

Zsámbék Város Önkormányzata pályázatot hirdet a legszebb, legviccesebb és legötletesebb utcai szüreti dekorációk elkészítésére a szüreti mulatság idején.

Szeptember 23-án, szombaton szüreti felvonulásra és bálra hívnak minden helyit és környékbelit Zsámbékon. A rendezvény idejére szalmából, terményekből, seprűből, vagy bármi másból elkészített, szürettel kapcsolatos figurákat és utcadíszeket bárki elhelyezheti saját portája előtt, és a menet útvonalába eső helyeken. 
 
A pályázatban – eredeti helyükön hagyva – felhasználhatók, „örökbe fogadhatók” és a szüret hangulatához illeszkedve újradíszíthetők a köztereken nemrégiben elhelyezett színes székek és a sárga bicikli is. Akik a székeket szeretnék dekorálni a Kakaskertben (Régitemplom utca 1/b. Tel: +36203999111) is beszerezhetik a növényeket. A székek dekorálásának költségét, 2000 Ft-os összeghatárig, számla ellenében az önkormányzat fedezi!
 
A nevezéseket fotóval és elérhetőségekkel együtt várják a muvhaz@zsambek.hu címre. A legjobb utcai díszek elkészítői ingyenes báli belépőket nyernek az esti mulatságra.
 
Újdonság: a szüreti dekorációk versenyében az idei évtől díjazzák a legszebben feldíszített hintót is!
 
 
(zsambek.hu)
Címkék: , , ,