A város új logójáról szavazhatnak a piliscsabai lakosok

17:03 | 2017 10. 25.

Kategóriák: Önkormányzati Hírek

Szavazásra buzdít Farkas András polgármester Piliscsaba hivatalos közösségi oldalán. A térségi városban korábban szlogeníró pályázatot hirdettek, most pedig az új logóról dönthetnek a lakosok. A véleményeket november 10-éig várják a település vezetői.

“Önkormányzatunknak az a célja, hogy településünknek professzionális és egységes megjelenése legyen, ezért a múlt hét pénteken kiírt szlogen pályázat mellett Piliscsaba arculati elemeinek (intézményi logók, papírlevél, boríték, pecsét dizájn, utcabútorokra és önkormányzati autókra helyezhető minta) alapmintáját is szeretnénk kiválasztani. Ahhoz, hogy a véglegesen kiválasztott terv a piliscsabai lakosok megelégedésére szolgáljon, szeretnénk a segítségüket kérni ennek kiválasztásában” – írja Farkas András Piliscsaba Facebook oldalán.

A közösségi oldalra kikerült, a megbízott vállalkozó által készített alternatívák további finomítása, továbbfejlesztése lehetséges.

Piliscsaba városvezetése várja hozzászólásaikat a közzétett bejegyzés alatt, illetve leveleiket az info@piliscsaba.hu e-mail címre, hogy a lakosság véleményét figyelembe véve dönthessen a testület. A véleményezésre – ahogy a szlogen pályázatnál is – november 10-éig van mód.

A szavazásra bocsátott logótervezetek:

(Varkapu.info)

Címkék: ,