Vörösvár: elérhető a májustól érvénybe lépő hulladéknaptár

12:38 | 2020 04. 21.

Kategóriák: Al kiemelt, Önkormányzati Hírek

Ahogy arról korábban tájékoztattuk olvasóinkat, május 4-től a Zöld Bicskét új hulladékszállító közszolgáltató váltja Pilisvörösváron. A Depónia öt éves időtartamra nyerte el a pályázatot a városban.

A Zöld Bicske Kft. által nyújtott szolgáltatás hosszú ideje akadozik, a település polgármestere az alábbi tájékoztatást osztotta meg a lakossággal az ügy kapcsán: “A Zöld Bicske Kft. nem teljesítette maradéktalanul az általuk a hulladéknaptárban meghatározott napokon a szelektív hulladék begyűjtését. 2020-as matricákat nem küldött, a zsákok nem voltak elérhetőek a lakosság számára.”

Ezzel kapcsolatban sok lakossági bejelentés érkezett a hivatalhoz: Dr. Fetter Ádám polgármester tárgyalt a szolgáltató cég ügyvezetőjével, április 20-áig kaptak haladékot minden kihelyezett zöld-, ill. szelektív hulladék begyűjtésére, és a hivatal melletti üveggyűjtő szigetet rendbetételére.

Lakossági információk szerint a megadott időpontot követően is több helyen hátramaradt a kikészített zöld-, ill. szelektív hulladék. 

Az összesített– minden szállítást magába foglaló – hulladéknaptár teljes méretben ITT tölthető le>>>

Érvénybe lépés: 2020. május 4-től 

A szállításra vonatkozó részletes hulladéknaptárat a Depónia minden címre eljuttatja.

Címkék: , , , , , , , ,