Egy apró dolgot Perbálért - Szépítsük együtt a települést!

Egy apró dolgot Perbálért - Szépítsük együtt a települést!
A perbáli egyházközség kezdeményezése, miszerint mi magunk is tehetünk a település rendezettségéért, szépségéért. A vállalkozó kedvűek virágültetéssel vagy épp egy elhanyagoltabb terület kitisztításával járulhatnak hozzá a szebb környezethez.
 
Tegyük szebbé településünket!  Harkai Gábor atya és a perbáli egyházközség kezdeményezése
 
Az elmúlt évek során sok minden megszépült, megújult Perbálon pályázati pénzekből és önkormányzati erőforrásokból. Most rajtunk, itt lakókon a sor, hogy egy apró dologgal – ami nem igényel nagy anyagi erőforrást – tovább szépítsük településünket, például
 
  • egy elhanyagoltabb terület kitisztításával
  • virágültetéssel
  • közterületi virágsziget „örökbefogadásával”
  • vagy olyan dolgok rendbetételével, amelyek csinosítják környezetünket.
 
 
Hogyan vehetek részt?
 
  • Regisztrációs lap kitöltésével (közösségek is jelentkezhetnek!) – letölthető innen vagy a Polgármesteri Hivatal titkárságáról elvihető, 
  • amelyet a szerkesztoseg@perbal.hu email címre, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal titkárságára kell eljuttatni.
  • Öt munkanapon belül minden jelentkező visszajelzést kap (Erre azért van szükség, mert vélhetően közterületről, vagy közterületen lévő dologról van szó, ami esetenként egyeztetést igényelhet.)
  • Az elvégzett munkáról rövid ismertetőt várunk e-mailben a fenti címen (esetleg fényképpel kiegészítve) ,vagy személyesen- telefonon az Önkormányzat titkárságán. 

 

A Dózsa utcában található kilométer követ Harkai Gábor plébános festette le az “Egy apró dolgot Perbálért” kezdeményezés keretén belül.
 
Év végén azok számára, akik bekapcsolódnak ebbe a kezdeményezésbe Harkai Gábor atya hálaadó szentmisét tart, és az Egyházközség emlékplakettel köszöni meg minden résztvevő munkáját. (Ezért is fontos a regisztrációs lap pontos kitöltése.)
 
(perbal.hu)
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel