Szeptember 21-éig véleményezhető a kesztölci Arculati Kézikönyv

Szeptember 21-éig véleményezhető a kesztölci Arculati Kézikönyv
Elkészült Kesztölc Településképi Arculati Kézikönyve, ami egy útmutató azoknak, akik Kesztölcön építkezni szeretnének. A száz oldalas kiadvány sok színes fotóval és grafikával mutatja be, hogy mi mindenre kell odafigyelni, hogy házunk illeszkedjen a faluképhez.

 
A könyv arra is kitér, hogy Kesztölc egyes részein milyen megoldásokat használjunk házunk építésnél, bővítésénél, felújításánál. Jó példákat mutat a kerítések kialakítására, az utólagos hőszigetelésre, valamint a kertek esztétikus kialakítására is. Az útmutató ír Kesztölc múltjáról, épített és táji örökségéről is.
 
"Bízunk benne, hogy a kiadvány inspiráló hatással lesz az építkezők számára, valamint a kiadvány végén felsorakoztatott jó példákból ihletet tudnak meríteni" - olvasható Vöröskői István polgármester és Kassai-Szoó Dominika főépítész közleményében. Mint írják, a település honlapján elérhető kézikönyv nem egy befejezett mű, ahogyan a település jövője sem az. Éppen ezért, ha Kesztölcön példaértékű építés, felújítás történik, akkor azzal bővíteni fogják a "jó példák" című fejezetet.
 
A polgármester és a főépítész arra kéri a kesztölcieket, hogy az elkészült kézikönyv véleményezési változatát nézzék át, javaslataikat, észrevételeiket pedig küldjék el a polgarmester@kesztolc.hu e-mail címre szeptember 21-ig. A település vezetője azt ígéri, hogy a kézikönyvet a lakossági fórumon is bemutatják majd.
 
 
(Varkapu.info)
 

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel