Közterület-felügyelőt keresnek Zsámbékon

09:36 | 2010 10. 15.

Kategóriák: Egyéb

Zsámbék Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala a “Köztisztviselők jogállásáról szóló” 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület- felügyelő munkakör betöltésére. Információk alább.


Zsámbék Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala a “Köztisztviselők jogállásáról szóló” 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület- felügyelő munkakör betöltésére. Információk alább.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Pest megye, 2072 Zsámbék, Rácváros utca 2-4.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A közterület – felügyeletről szóló törvényben rögzített feladatok ellátása ( közterület jogszerű használatának, rendjének és tisztaságának ellenőrzése és a szükséges intézkedések megtétele, közreműködés az épített környezet, az önkormányzati vagyon , a közrend és köztisztaság védelmében) és az önkormányzati rendeletben meghatározott közterület -felügyelői feladatok ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a “Köztisztviselők jogállásáról szóló” 1992. évi XXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

§ Magyar állampolgárság,

§ Cselekvőképesség,

§ Büntetlen előélet,

§ Középiskola/gimnázium, Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai vizsgakövetelményről szóló 15/2008 . (VII.28. )IRM rendelet, közterület -felügyelők egészségi, fizikai és pszichológiai követelményeiről szóló 78/ 1999.( XII.29. ) EÜM-BM együttes rendelete , valamint a köztisztviselők képesítéséről szóló 9/1995. ( II.03.)Korm.rendelet, ,

§ Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

§ B kategóriás jogosítvány,

§ Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§ Szakmai önéletrajz

§ Iskolai végzettséget igazoló okirat másolta

§ 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2010. október 22.

A pályázatok benyújtásának módja:

§ Postai úton, a pályázatnak a Zsámbék Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (2072 Zsámbék, Rácváros utca 2 -4. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1116 / 2010, valamint a munkakör megnevezését: közterület- felügyelő. § Postai úton, a pályázatnak a Zsámbék Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (2072 Zsámbék, Rácváros utca 2-4. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1116 / 2010, valamint a munkakör megnevezését: közterület- felügyelő.

§ Elektronikus úton Koppné Bederna Éva részére a munkaugy@zsambek.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázat elbírálásának határideje: 2010. október 30.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§ Zsámbék Város Önkormányzatának honlapja

§ Helyi Kábel -Tv

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2010. szeptember 27.

A pályázati kiírás közzétevője a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.