Közélet Szállodává alakul a PPKE esztergomi kollégiuma

Szállodává alakul a PPKE esztergomi kollégiuma
A közel 700 millió forintos munkát budapesti cég végzi el, az épületnek a közelgő Eucharisztikus világkongresszuson lesz szerepe - írja a Magyar Építők.

Közélet Hodász András atya veszi át a Pázmány Péter Egyetem lelkészi tisztségét

Hodász András atya veszi át a Pázmány Péter Egyetem lelkészi tisztségét
Népszerű papok váltják egymást a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen: Hodász András atyát nevezték ki a bölcsészet – és társadalomtudományi kar egyetemi lelkészének, aki Pál Feri utóda lesz – derül a Magyar Kurír cikkéből.

Közélet Rádió Orient: Egyetemi város marad-e Piliscsaba? - Interjú Farkas Andrással

Rádió Orient: Egyetemi város marad-e Piliscsaba? - Interjú Farkas Andrással
Piliscsaba neve leginkább a rendszerváltozást követően ott létesített felsőoktatási intézmény, a Pázmány Páter Katolikus Egyetem miatt csenghet ismerősen. Piliscsaba polgármestere, Farkas András a Rádió Orienten elmondta, a csodálatos természeti környezetben fekvő kisváros számos egyéb olyan értékkel rendelkezik, ami miatt egyre többen választják otthonul.

Közélet Nemzetközi rövidfilmfesztivált rendeznek a Pázmányon

Nemzetközi rövidfilmfesztivált rendeznek a Pázmányon
A Pázmány Filmfesztivált február 6. és 10. között rendezik meg Piliscsabán és több budapesti helyszínen. Az ünnepélyes megnyitón részt vesz Koltai Lajos operatőr-filmrendező, aki előadást is tart.

Közélet Nyílt napok a Pázmányon - Nézz körül a piliscsabai és az esztergomi képzési helyen!

Nyílt napok a Pázmányon - Nézz körül a piliscsabai és az esztergomi képzési helyen!

Nyílt napot tartanak november végén és december elején a Pázmány Péter Katolikus Egyetem képzési helyein. Esztergomban, Piliscsabán és Budapesten is szakos tájékoztatókkal, campus túrákkal várják a felvételi előtt állókat.

Közélet A legjobb tíz között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai kara

A legjobb tíz között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai kara
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészettudományi és természettudományi kara, valamint a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, de ott van a tíz legjobb között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara is. Megjelent a HVG rangsor - Diploma 2017.

Közélet Nyílt napok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

Nyílt napok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

November 24-én, kedden Esztergomban, 26-án, csütörtökön pedig Piliscsabán tart nyílt napot a Pázmány Péter Katolikus Egyetem. Az érdeklődők amellett, hogy megismerhetik az egyetem épületeit, résztvehetnek mintaelőadásokon és tájékoztató előadásokon is.

Közélet Új lelkész a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

Új lelkész a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen
Új lelkésze lesz a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának. Augusztus 1-jei hatállyal Szűcs Balázs helyett Pál Ferencet nevezte ki egyetemi lelkésznek Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek.

Közélet Költözik a Pázmány Piliscsabáról?

Költözik a Pázmány Piliscsabáról?

A tavalyi évben már felröppent a hír, miszerint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Piliscsabáról a városba teszi át szakjait. Az MNO forrásai szerint  az IBS régi épületébe költözik be a bölcsészkar, de közben valószínűleg náluk marad a piliscsabai campus is. Június 3-án, az egyetem közre adta sajtónyilatkozatát, melyet a Rektori Hivatala küldött ki a médiának.

Közélet Nyílt nap a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

Nyílt nap a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen
Január 29-én, csütörtökön nyílt napot tartanak a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Az érdeklődők részt vehetnek a szakos tájékoztatókon, mintaelőadásokon, a Campus tura során pedig megismerkedhetnek a gyönyörű épületekkel.
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel