Közélet Felelős pénzügyi döntések – közösségi szemlélettel

Felelős pénzügyi döntések – közösségi szemlélettel
"Ha röviden kellene összefoglalnunk, mi is az értékalapú bankolás, valószínűleg olyan kifejezéseket említenénk, mint a szolidaritás, átláthatóság, környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás."

Önkormányzati hírek Tízmilliárdos adósságot engednek el több környékbeli településnek

Tízmilliárdos adósságot engednek el több környékbeli településnek

A tizenhét Buda környéki település összesen 11 milliárd 246 millió forintnyi adósságát engedi el az állam a konszolidáció két ütemében - közölte Csenger-Zalán Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője szerdán Budaörsön, sajtótájékoztatón.

Önkormányzati hírek Pilisvörösváron elszámolnak az adófizetők pénzével

Pilisvörösváron elszámolnak az adófizetők pénzével

Esztergom, Pécs, és Szolnok 0 pontot kapott a Transparency International Nyilvánossági Indexén, azaz ezek a városok működnek a legátláthatatlanabbul. Hajdúdorog, Pilisvörösvár, Szombathely és Tata viszont elszámolnak az adófizetői pénzekkel.

Közélet Budakalász, Piliscsaba, Csobánka és Zsámbék is megválna iskolájától

Budakalász, Piliscsaba, Csobánka és Zsámbék is megválna iskolájától

Az Index birtokába került lista szerint 228 háromezer főnél nagyobb település is lemondana iskolájának működtetési jogáról, köztük Budakalász, Piliscsaba, Csobánka és Zsámbék is. Arról, hogy tényleg kiszállhatnak-e teljesen az üzemeltetésből, az önkormányzatok anyagi helyzetét egyenként megvizsgálva dönt egy állami bizottság.

Önkormányzati hírek Pest megye településeit is megsegíti az állam

Pest megye településeit is megsegíti az állam

Az ötezer lélekszám alatti településeknél az idei szabályozás szerint a kormány megvizsgálhatja az eladósodás egyedi körülményeit, amely alapján 47 önkormányzattól kértek be adatokat – tudatta tegnap Tállai András (képünkön) Cegléden.

Kék hírek Figyelem! Dorogon és Esztergomban is hamis bankjegyek tűntek fel

Figyelem! Dorogon és Esztergomban is hamis bankjegyek tűntek fel

Esztergomban, Dorogon és Oroszlányban is fizettek hamis 10 000 és 20 000 forintos bankjegyekkel. A kemma.hu információit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete is megerősítette.

Közélet Telki, Üröm, Nagykovácsi és Solymár a leggazdagabb települések között

Telki, Üröm, Nagykovácsi és Solymár a leggazdagabb települések között

Telki, Csopak és Üröm a leggazdagabb magyar település, a korábbi listavezető Budaörs már csak a tizedik. A legszegényebb Tiszabő, itt a vásárlóerő az országos átlagnak csak 38 százaléka, derül ki a GfK felméréséből. Nagykovácsi a 8. míg Solymár a 9. leggazdagabb.

Közélet Solymári pénzintézet a közös értékteremtésért

Solymári pénzintézet a közös értékteremtésért

Magyarországon az első olyan pénzintézet, amely a profitot vadonatúj - az ökoszférával és a jövő generációkkal kibővített módon értelmezi, a MagNet Magyar Közösségi Bank, mely 12 budapesti fiókja mellett Solymáron is várja a helyi és környékbeli lakosokat és vállalkozásokat.

Önkormányzati hírek 57 millió forint rendkívüli támogatást kapott Tinnye

57 millió forint rendkívüli támogatást kapott Tinnye

Augusztusban 28 település összesen 283 millió forint rendkívüli támogatásban részesül - derül ki a kormány honlapjára szerdán felkerült dokumentumból. Ezen a címen több mint 57 millió forintot kapott Tinnye.

Közélet Fél millió forintot követelnek Pilisvörösvártól az új lámpák miatt

Fél millió forintot követelnek Pilisvörösvártól az új lámpák miatt

Nem működnek a Pilisvörösváron nemrégiben átadott új zebráknál lévő sárga villogó jelzőlámpák. A Magyar Közút Zrt. évi csaknem fél millió forintot követel a város önkormányzatától a három új jelzőlámpa üzemeltetési és karbantartási költségeihez.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel