Közélet Búcsú, Várjáték, Lekvár Nap - Hétvégi programajánló a térségből

Búcsú, Várjáték, Lekvár Nap - Hétvégi programajánló a térségből

Szeptember második hétvégéje sem múlhat el változatos programok nélkül a térségében. Bár valószínűleg felhős, helyenként kissé esős idő vár majd ránk, ez nem szegheti kedvünket, érdemes lesz kilátogatni Solymárra, Pátyra, Piliscsabára, Pilisjászfalura vagy épp Pilisborosjenőre.

Közélet A szeptember nem csak az iskoláról szól - Kiváló programok várnak a térségben

A szeptember nem csak az iskoláról szól - Kiváló programok várnak a térségben
Szeptemberben véget érnek a nyári szabadságok, elkezdődig az iskola, azonban nem kell búslakodni, számos izgalmas program vár Solymártól Piliscsabáig, Dorogtól Pilisszántóig szerte a környéken. A Varkapu.info összegyűjtötte, hogy mire számíthatsz a hónapban!

Közélet Programajánló hétvégére - Rendezvények a térségben

Programajánló hétvégére - Rendezvények a térségben

Szeptember második hétvégéje érdekes programokat nyújt a térség lakóinak. Solymáron búcsú lesz, míg Pilisszántón hagyományos ételek kóstolója. Pilisjászfalun falunapra, Budakalászon városnapra várják az érdeklődőket. A Pilisborosjenői Várjátékon középkori hangulat fog uralkodni, Pilisvörösváron pedig az 50 éves könyvtár tiszteletére rendezett ünnepségén vehetnek részt a helyiek.

Közélet IX. Pilisborosjenői Várjáték (+Program)

IX. Pilisborosjenői Várjáték (+Program)

Szeptember 10-én, szombaton rendezik meg immáron kilencedik alkalommal a pilisborosjenői Várjáték rendezvényt. A kicsiket lovagoltatás, rovásírás tanítás és játszóház, míg a felnőtteket különleges koncertek várják.

Közélet Szeptemberben ismét Várjátékok Pilisborosjenőn

Szeptemberben ismét Várjátékok Pilisborosjenőn
Szeptember első hétvégéjén immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a Pilisborosjenői Várjátékokat. A szervezők kirakodóvásárral, borkóstolással, harci fegyverek kipróbálásával várják az érdeklődőket. A színpadon fellép az Alma együttes, az Alapzaj zenekar és a Kelemenkabátban.

Kultúra A várva várt Várjátékok - Szeptember 5-én jön a folytatás

A várva várt Várjátékok - Szeptember 5-én jön a folytatás

Idén lesz nyolc éves a Pilisborosjenői Várjátékok és a Nemzetiségi Népművészeti Fesztivál. Koncertek, kirakodóvásár, gyerekprogramok, középkori hangulat.

Kultúra Megint benépesül az "Egri vár" - A VI. Pilisborosjenői Várjátékok programjai

Megint benépesül az "Egri vár" - A VI. Pilisborosjenői Várjátékok programjai

A környékén él, de még nem látta az "Egri vár" makettjét, ahol az Egri csillagok című filmet forgatták? Szeptember második hete remek alkalom rá, hogy megnézze, hiszen ekkor rendezik meg itt a VI. Pilisborosjenői Várjátékokat és a VI. Nemzetiségi Népművészeti Fesztivált is!

Kultúra Ismét fantasztikus volt a Pilisborosjenői Várjátékok (+Képek, Videók)

Ismét fantasztikus volt a Pilisborosjenői Várjátékok (+Képek, Videók)

Magyar és sváb néptánc, hastánc, íjászat, lovaglás, bábelőadás, baranta bemutató és sok más érdekesség is várta az érdeklődőket az V. Pilisborosjenői Várjátékokon. Pilisvörösvár, Solymár és Üröm is képviseltette magát a rendezvényen. Képek és videók!

Kultúra V. Pilisborosjenői Várjátékok (Részletes program)

V. Pilisborosjenői Várjátékok (Részletes program)

Már csak egy hetet kell várni, és újra itt a Pilisborosjenői Várjátékok számos érdekes programmal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lesz íjászat, bábszínház és tűzbemutató, valamint számos fellépő is ellátogat majd a rendezvényre, köztük a híres Kaláka Együttes. Kezdés szeptember 7-én.

Közélet Pilisborosjenőre költözött a kistérség szombaton (+Képek)

Pilisborosjenőre költözött a kistérség szombaton (+Képek)

Sváb és magyar néptánccal, a dalkörök bemutatkozásával, Kaláka koncerttel, íjászattal, citeramuzsikával, kézműves foglalkozással és egyéb érdekes programokkal várták az érdeklődőket a IV. Pilisborosjenői Várjátékokra és az Aranykapu Kistérségi Napra. Képes beszámolónk!

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel