Sport Hétvégén Pilisi Lovas Majális - Itt a versenykiírás!

Hétvégén Pilisi Lovas Majális - Itt a versenykiírás!

Ahogy arról a Varkapu.info már tájékoztatta az olvasókat, sokak nagy örömére a Pilisi Lovasok Baráti Köre idén is megrendezi a Pilisi Lovas Majálist. A találkozón lovas bemutatók, rönkhúzás, pónilovaglás várja a látogatókat, de számos versenyszámban is megmérettethetik magukat a legbátrabbak. Íme a versenykiírások!

Közélet Idén is lesz Pilisi Lovas Majális (+részletes program)

Idén is lesz Pilisi Lovas Majális (+részletes program)
A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Pilisi Lovas Majális rendezvényt, ahol több versenyszámban is megmérettethetik magukat a legbátrabb lovasok. Azonban azok sem fognak unatkozni, akik nem versenyeznek: többek között szépségversennyel, lócsontkovács és díjugrató bemutatóval várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Közélet Pilisi Lovas Majális (+Részletes program)

Pilisi Lovas Majális (+Részletes program)
Előadásokkal, lócsontkovácsolás bemutatóval, kvízjátékkal, kisállat simogatóval és még rengeteg színes programmal vár május 21-én, szombaton a Pilisi Lovas Majális. Igazi lóbolond vagy? Akkor ott a helyed a pilisvörösvári rendezvényen!

Erdő-mező Ellenőrzik a lovakat Pilisvörösváron

Ellenőrzik a lovakat Pilisvörösváron
Felhívjuk a lófélét (ló, szamár, öszvér) tartók figyelmét, hogy Pilisvörösváron a Pest Megyei Kormányhivatal és a Pest Megyei Érdi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya közösen, megkezdték a lóféle állatok(at) tartók ellenőrzését.

Közélet Pilisi Lovas Viadal Pilisvörösváron (+Részletes program)

Pilisi Lovas Viadal Pilisvörösváron (+Részletes program)

A júniusi programtörlést követően szeptember 12-én, szombaton rendezi meg a Pilisi Lovasok Baráti Köre a Pilisi Lovas Viadal rendezvényt. A versenyek mellett többek között lovas bemutató, szépségverseny, állatsimogató színesíti az eseményt. A szervezők kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várnak Pilisvörösváron a VIP Lovardába!

Közélet Pilisi Lovas Juniális (+Részletes program)

Pilisi Lovas Juniális (+Részletes program)

A Pilisi Lovasok Baráti Köre idén is megrendezi a Pilisi Lovas Juniálist, ahol az érdeklődőket színes programok várják majd. A kicsik állatokat simogathatnak, pónin lovagolhatnak és kézműveskedhetnek, a felnőttek pedig betekinthetnek a lócsontkovácsolás rejtelmeibe vagy segíthetnek a Bottyán Equus Lómenhelyen élő négylábúak életén. 

Erdő-mező Pilisi Lovas Majális – a környék legnagyobb lovas rendezvénye minden eddiginél színesebb programmal

Pilisi Lovas Majális – a környék legnagyobb lovas rendezvénye minden eddiginél színesebb programmal

Már csak néhány napot kell kibírnia azoknak a lelkes szabadidő lovasoknak és a színvonalas szórakozás után áhítozó közönségnek addig, míg kezdetét nem veszi a már hagyományosnak számító Pilisi Lovas Majális.

Erdő-mező Május végén újra Pilisi Lovas Majális

Május végén újra Pilisi Lovas Majális

Május utolsó napján újra megrendezik a Pilisi Lovas Majálist Pilisvörösváron. A már hagyományossá vált programon a versenyen kívül rengeteg szakmai és közönségprogram várja majd az érdeklődőket.

Erdő-mező Pilisi Lovas Majális - Ismét a lovasoké lesz a főszerep Pilisvörösváron

Pilisi Lovas Majális - Ismét a lovasoké lesz a főszerep Pilisvörösváron

Május 18-án (szombaton) ismét megrendezésre kerül az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, méltán közkedvelt Pilisi Lovas Majális. A szervező Pilisi Lovasok Baráti Köre ezúttal is gondoskodik a színes és színvonalas lovas programokról, izgalmas vetélkedőkről és a jó hangulatról.  

Erdő-mező Kattints rá Te is a Pilisi Lovadra!

 Kattints rá Te is a Pilisi Lovadra!

A jó idő beköszöntével egy kis ló-fotózásra csábít mindenkit a Pilisi Lovasok Baráti Köre. "Két Felvonással" készülnek a május 1-i Pilisi Lovas fotókiállításon, melynek egyik részében Mráz Edina lovasfotós legszebb képeit, másik részében pedig a környéken meghirdetett fotópályázat beérkezett munkáit fogják a Pilisszántói Faluház falára aggatni. A kiállítást Victor Fröschl és a Zena Music tagjai ünnepélyes keretek között nyitják meg.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel