Sport Focival mélyítették a testvérkapcsolatot Pilisszentivánon (+VIDEÓK, KÉPEK)

Focival mélyítették a testvérkapcsolatot Pilisszentivánon (+VIDEÓK, KÉPEK)
Pilisszentiván már hetek óta futballünnepre készül, hiszen az idei Napforduló Fesztivál nyitórendezvényeként testvértelepülésük, Marktleugast focicsapatát látták vendégül június 17-én, délután. A barátságos mérközés végül 2-2-es döntetlennel zárult.

Sport Három helyi csapat nyert, három veszített - A hétvégi forduló eredményei

Három helyi csapat nyert, három veszített - A hétvégi forduló eredményei
A Pest megyei I. és II. osztályban a múlt hétvégén játszották le a bajnokság harmadik fordulóját, míg a III. osztály most kezdte meg őszi menetelését - igaz, még kissé foghíjasan, hiszen csak három mérkőzés ment le. Pilisszentiván, Piliscsaba és Páty kikapott, Budakalász, Pomáz és Csobánka győzni tudott.

Sport Peller Gábor lett a Pilisszentiván új edzője

Peller Gábor lett a Pilisszentiván új edzője

A legutóbb az NB III-as Üllő csapatánál dolgozó Peller Gábor lett a megyei II. osztály, Nyugati csoportjában 2. helyen végző Pilisszentiván új edzője.

Sport Csak a Dorog és a PILE nyert a környék csapatai közül (Hétvégi meccsösszefoglaló)

Csak a Dorog és a PILE nyert a környék csapatai közül (Hétvégi meccsösszefoglaló)

Ezen a hétvégén mindössze a Dorog és a Pilisszentkereszt tudott nyerni, döntetlent játszott a Budakalászi MSE, a Pomáz-ICO SE, Pilisszántó és Pilisszentlászló. Kikaptak a szentivániak, piliscsabaiak, perbáliak, veszített a Nagykovácsi, a Páty és a Tinnye is.

Kultúra Aláírást és segítséget gyűjtenek a pilisszentiváni kettős kereszthez

Aláírást és segítséget gyűjtenek a pilisszentiváni kettős kereszthez

Pilisszentivániak állítanának kettős keresztet a Nagy-Szénásra - olvasható a pilisszentivan.hu oldalon. Ehhez gyűjtenek aláírást április 12-ig a Pilisszentiván SE Túra Szakosztályának tagjai, de támogatásra és egyéb segítségre is szükségük lenne.

Sport A Dorog és Pilisszántó továbbra is megállíthatatlan (Hétvégi meccsösszefoglaló)

A Dorog és Pilisszántó továbbra is megállíthatatlan (Hétvégi meccsösszefoglaló)

Dorog ismét győzött az NB III-ban, de Budakalász is 3 ponttal gazdagabb lett a megyei I. osztályban. Az I/B-ben csak a Perbál SC győzött, a Piliscsaba, a Pilisszentiván kikapott. A II. osztályban az Üröm 3, a Nagykovácsi 1 pontot gyűjtött. A Pilisszántó továbbra is verhetetlen.

Sport A Pilisszántó SE és a Dorogi FC is megállíthatatlan (Hétvégi meccseredmények)

A Pilisszántó SE és a Dorogi FC is megállíthatatlan (Hétvégi meccseredmények)

Az NB III-ban győzött a Dorogi FC, a megyei I. osztályban döntetlent játszott a Budakalászi MSE. A megye kettőben a Pomáz és a Szentiván győzött, a Perbál és a Piliscsaba veszített. II. osztály: ürömi döntetlen, nagykovácsi győzelem. A III. osztályban a Pilisszántó 9-et rúgott a pátyiaknak.

Sport Mesterhármas Piliscsabán és Pilisszántón is (Hétvégi meccseredmények)

Mesterhármas Piliscsabán és Pilisszántón is (Hétvégi meccseredmények)

A Dorogi FC az NB III-ban beérte a Biatorbágy csapatát. A megyei I. osztályban a Budakalász 3-at kapott, az I/B-ben a Piliscsaba megverte a Pilisszentivánt, a Pomáz és a Perbál döntetlent játszott. Az ürömiek is egy pontot hoztak, a Nagykovácsi győzött a II. osztályban. A III. osztályban a Pilisszántó a legeredményesebb.

Sport Vegyes eredmények születtek a hétvégén (Hétvégi meccsösszefoglaló)

Vegyes eredmények születtek a hétvégén (Hétvégi meccsösszefoglaló)

A Dorog budapesti győzelmével közelebb került a vezető csapatokhoz az NB III-ban, a Pest megyei I. osztályban döntetlent játszott a Budakalászi MSE Pilisen. Nagyot zakózott az I/B-ben a Pilisszentiván, de a Perbál és a Piliscsaba is kikapott, csak a Pomáz nyert. Elkezdődött a II. osztály bajnoksága is.

Sport Mindenki szerzett pontot (Hétvégi meccseredmények)

Mindenki szerzett pontot (Hétvégi meccseredmények)

Elstartolt a tavaszi idény az NB III-ban, a megyei I. osztályban és az I/B-ben is. A pilisvörösváriaknak sajnos már nem drukkolhatunk, a Dorog, a Budakalász 1-1-es döntetlennel nyitott. A Piliscsaba döntetlent játszott a Perbállal, a szentivániak és a pomáziak győzni tudtak.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel