Sport Focival mélyítették a testvérkapcsolatot Pilisszentivánon (+VIDEÓK, KÉPEK)

Focival mélyítették a testvérkapcsolatot Pilisszentivánon (+VIDEÓK, KÉPEK)
Pilisszentiván már hetek óta futballünnepre készül, hiszen az idei Napforduló Fesztivál nyitórendezvényeként testvértelepülésük, Marktleugast focicsapatát látták vendégül június 17-én, délután. A barátságos mérközés végül 2-2-es döntetlennel zárult.

Kultúra 5+1 ok, amiért ott kell lenned az idei Napforduló Fesztiválon!

5+1 ok, amiért ott kell lenned az idei Napforduló Fesztiválon!

Korábban már megosztottuk olvasóinkkal az idei Napforduló Fesztivál részletes programját, amelyet azóta több ezren tekintettetek meg honlapunkon. A rendezvény nemcsak a pilisszentivániak számára jelentős hanem a térség településeinek is, hiszen számos környékbeli szokta látogatni a több napos eseményt. A Varkapu.info most öt + egy okot vonultat fel, amiért mindenképp érdemes ellátogatni a rendezvényre!

Közélet Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Pilisszentiván legnagyobb programsorozata a június végén zajló Napforduló Fesztivál. A hagyományokhoz híven idén is lesz tűzgyújtás a Slötyin és máglyagyújtás a Kuczmag-réten. A hangulatról pedig többek között az Adlersteiner és a Balcan Fanatic gondoskodik. Íme, a részletes program!

Közélet Ilyen volt a tűzgyújtás a pilisszentiváni Napforduló Fesztiválon (+Videó)

Ilyen volt a tűzgyújtás a pilisszentiváni Napforduló Fesztiválon (+Videó)
Június 17. és 25. között rendezték meg a Napforduló Fesztivált Pilisszentivánon, amelyen érdekesebbnél érdekesebb programokkal várták a szervezők a helyi és környékbeli lakosokat. Aki lemaradt volna a szombat esti tűzgyújtásról, annak most videón megmutatjuk, hogy milyen volt a hangulat a Slötyi partján.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

A Napforduló Fesztivál idén is érdekes programokat nyújt a helyi és környékbeli lakosoknak. A rendezvény keretén belül a Rock a Villa Körül Fesztiválon koncertek hozzák a jó hangulatot. Emellett gyerek és kulturális programokra várnak a szervezők mindenkit.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)
Az idei Napforduló Fesztivál ismét különleges programokat kínál a lakosoknak: a Rock a Villa körül Fesztivál koncertjei mellett, kulturális eseményekkel és gyermekprogramokkal várják a szervezők az érdeklődőket. 

Közélet Kedvenc időtöltések bemutatását várja a Helytörténeti Egyesület

Kedvenc időtöltések bemutatását várja a Helytörténeti Egyesület
Az idei pilisszentiváni Napforduló ünnepség keretén belül a Helytörténeti Egyesület "Az én hobbim, kedvenc időtöltésem" címmel kiállítást szervez, melyre várják azokat a jelentkezőket, akik bemutatnák tárgyakon, fényképeken keresztül alkotásaikat.

Közélet Bon Bon zenekar és máglyagyújtás - Fényképes beszámoló a Szentiváni Napokról (+Videók)

Bon Bon zenekar és máglyagyújtás - Fényképes beszámoló a Szentiváni Napokról (+Videók)

Idén is volt Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon, ahol többek között kőfaragó versenyt és cserkészbemutatót rendeztek. A pénteki tűzgyújtást követően szombaton a Bon Bon zenekar koncertjére és máglyagyújtásra látogathattak ki az érdeklődők.

Kultúra Egy hétig ünneplik Pilisszentivánt és a napfordulót (Részletes Szent-Iván napi program)

Egy hétig ünneplik Pilisszentivánt és a napfordulót (Részletes Szent-Iván napi program)

Pilis Medence „All Stars” koncert solymári, pilisvörösvári, pilisszentiváni fúvószenekarokkal, tűzszertartás, cserkészprogramok. Mindez a pilisszentiváni Napforduló Ünnepen. A június 15-től 23-ig tartó programsorozat sztárfellépője a BonBon lesz. Részletes program alább!

Étel és Ital Sziget: A környékbeli fesztiválok legfinomabb ízei

A Gasztrokapu Blog ezúttal nem egy étterembe, büfébe látogatott el, hanem majd egy éves tapasztalatot ír le a pilisvörösvári Étel és Ital Szigetről. A cég több helyi rendezvényen feltűnt 2011-ben és legnagyobb örömünkre ez idén is így lesz. A hétvégén a pilisszentkereszti Postán Kupán ebédelhetünk náluk.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel