Közélet Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Pilisszentiván legnagyobb programsorozata a június végén zajló Napforduló Fesztivál. A hagyományokhoz híven idén is lesz tűzgyújtás a Slötyin és máglyagyújtás a Kuczmag-réten. A hangulatról pedig többek között az Adlersteiner és a Balcan Fanatic gondoskodik. Íme, a részletes program!

Közélet Ilyen volt a tűzgyújtás a pilisszentiváni Napforduló Fesztiválon (+Videó)

Ilyen volt a tűzgyújtás a pilisszentiváni Napforduló Fesztiválon (+Videó)
Június 17. és 25. között rendezték meg a Napforduló Fesztivált Pilisszentivánon, amelyen érdekesebbnél érdekesebb programokkal várták a szervezők a helyi és környékbeli lakosokat. Aki lemaradt volna a szombat esti tűzgyújtásról, annak most videón megmutatjuk, hogy milyen volt a hangulat a Slötyi partján.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

A Napforduló Fesztivál idén is érdekes programokat nyújt a helyi és környékbeli lakosoknak. A rendezvény keretén belül a Rock a Villa Körül Fesztiválon koncertek hozzák a jó hangulatot. Emellett gyerek és kulturális programokra várnak a szervezők mindenkit.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)
Az idei Napforduló Fesztivál ismét különleges programokat kínál a lakosoknak: a Rock a Villa körül Fesztivál koncertjei mellett, kulturális eseményekkel és gyermekprogramokkal várják a szervezők az érdeklődőket. 

Közélet Kedvenc időtöltések bemutatását várja a Helytörténeti Egyesület

Kedvenc időtöltések bemutatását várja a Helytörténeti Egyesület
Az idei pilisszentiváni Napforduló ünnepség keretén belül a Helytörténeti Egyesület "Az én hobbim, kedvenc időtöltésem" címmel kiállítást szervez, melyre várják azokat a jelentkezőket, akik bemutatnák tárgyakon, fényképeken keresztül alkotásaikat.

Közélet Bon Bon zenekar és máglyagyújtás - Fényképes beszámoló a Szentiváni Napokról (+Videók)

Bon Bon zenekar és máglyagyújtás - Fényképes beszámoló a Szentiváni Napokról (+Videók)

Idén is volt Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon, ahol többek között kőfaragó versenyt és cserkészbemutatót rendeztek. A pénteki tűzgyújtást követően szombaton a Bon Bon zenekar koncertjére és máglyagyújtásra látogathattak ki az érdeklődők.

Kultúra Egy hétig ünneplik Pilisszentivánt és a napfordulót (Részletes Szent-Iván napi program)

Egy hétig ünneplik Pilisszentivánt és a napfordulót (Részletes Szent-Iván napi program)

Pilis Medence „All Stars” koncert solymári, pilisvörösvári, pilisszentiváni fúvószenekarokkal, tűzszertartás, cserkészprogramok. Mindez a pilisszentiváni Napforduló Ünnepen. A június 15-től 23-ig tartó programsorozat sztárfellépője a BonBon lesz. Részletes program alább!

Étel és Ital Sziget: A környékbeli fesztiválok legfinomabb ízei

A Gasztrokapu Blog ezúttal nem egy étterembe, büfébe látogatott el, hanem majd egy éves tapasztalatot ír le a pilisvörösvári Étel és Ital Szigetről. A cég több helyi rendezvényen feltűnt 2011-ben és legnagyobb örömünkre ez idén is így lesz. A hétvégén a pilisszentkereszti Postán Kupán ebédelhetünk náluk.

Közélet Milyen programok lesznek Pilisszentivánon 2012-ben?

Milyen programok lesznek Pilisszentivánon 2012-ben?

Elkészült pilisszentiván 2012-es programnaptárja. Rendezvényekben idén sem lesz hiány a településen. A Rock a Villa Körül fesztivált június 16-án és 17-én tartják, a szentiváni Napforduló Fesztivált június 23-án, de egyéb programok is lesznek egész évben.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel