Közélet Vörösvári Napok előkészület: szúnyogirtás a Bányatavaknál

Vörösvári Napok előkészület: szúnyogirtás a Bányatavaknál
Pénteken kezdődik a várva várt Vörösvári Napok a tavaknál! Ahogy már korábban megosztottuk, számos izgalmas program várnak majd kicsiket és nagyokat a rendezvény idején. Az önkormányzat számos előkészületen túl van már, csütörtökön a szúnyoggyérítés következik.

Kék hírek Kidőlt egy oszlop, teljes útzár a 10-es úton Pilisvörösvárnál

Kidőlt egy oszlop, teljes útzár a 10-es úton Pilisvörösvárnál
Teljes útzár van Pilisvörösváron, a 10-es úton, a buszokat is Solymár felé terelik - közölte a Varkapu.info-val egy pilisszántói olvasónk. A 10-es út Facebook csoport egyik tagja úgy tudja, hogy egy lámpaoszlop dőlt ki Bányatelepen, a 10-es útról az autókat a kisebb utcákba terelik.

Közélet Városligetté válik a pilisvörösvári bányatavak környéke?

Városligetté válik a pilisvörösvári bányatavak környéke?

A pilisvörösvári képviselő-testület meggyőződése, hogy a Bányatavak környéke Vörösvár lakóinak életében a jelenleginél sokkal jelentősebb szerepet is be tudna tölteni, ha megfelelő beruházások révén pihenésre, sportolásra, rekreációs célokra, rendezvények befogadására alkalmas területté, egyfajta Városligetté alakulna.

Zs. Dobozy Erzsébet: Ilyen a bányász élete

Talán sokan nincsenek is tisztában a pilisi szénbányák történetével, holott érdekes tudnivalókat foglal magába. Még jó magam is alig ismerem, pedig húsz esztendőm hatalom. Mostani bejegyzésünk ezt a hiányt igyekszik pótolni.

Kék hírek Késsel raboltak ki egy pilisvörösvári boltot szerda este

Késsel raboltak ki egy pilisvörösvári boltot szerda este

Szerda este 19 órakor a pilisvörösvári Bányatelepen két ismeretlen férfi késsel próbálta meg kirabolni az éjjel-nappali boltot. Miután az eladó eleget tett a követelésnek, az elkövetők elhagyták az üzletet. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel