Önkormányzati hírek Pénteken szünetelnek egyes ügyintézések a Pilisvörösvári Járási Hivatalban

Pénteken szünetelnek egyes ügyintézések a Pilisvörösvári Járási Hivatalban
A Pest Megyei Kormányhivatal Pilisvörösvári Járási Hivatalában 2017. március 3-án pénteken 14 órától a lakcímbejelentések és a tulajdoni lapok kiadásának ügyintézése várhatóan szünetel - írja a solymar.hu.

Közélet Este 8-ig nyitva vannak a Pest megyei okmányirodák!

Este 8-ig nyitva vannak a Pest megyei okmányirodák!

Február elejétől új, ügyfélbarát nyitva tartással várják az ügyfeleket Pest megye valamennyi járási székhelyének okmányirodáiban. Ezzel az országban elsőként Pest megyében lehet minden járásban reggel 8 órától este 20 óráig igénybe venni az okmányirodák szolgáltatásait. Pilisvörösváron, Szentendrén és Budakesziben is várják az ügyfeleket.

Önkormányzati hírek A Pilisvörösvári Járási Hivatalba látogatott a kormánymegbízott

A Pilisvörösvári Járási Hivatalba látogatott a kormánymegbízott

Munkalátogatásra érkezett január 22-én Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, valamint Rosdy Tamás főigazgató a Pilisvörösvári Járási Hivatalhoz. A kormánymegbízott megtekintette az épületet, a szervezeti egységeket, illetve a hivatalban dolgozó munkatársakkal is találkozott.

Önkormányzati hírek Több építéshatósági ügy a járási hivatal székhelye szerinti jegyzőhöz került

Több építéshatósági ügy a járási hivatal székhelye szerinti jegyzőhöz került

2013. január 1-től az I. fokú építéshatósági ügyek a járási hivatal székhelye szerinti jegyzőhöz kerültek, így a pilisvörösvári jegyző Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár, Tinnye, Üröm települések építéshatósági ügyeiben jár el.

Közélet Megvannak a járási vezetők!

Megvannak a járási vezetők!

Hétfő délután kinevezték a járási hivatalok vezetőit. Sok mindent még nem tudni, de az biztos, hogy a pilisvörösvári járást Szondyné Sárfy Zsuzsa, a szentendreit Varga László, a budakeszit Szelenczy Gabriella, míg az esztergomit Horváth-Szeder Gábor vezeti majd.

Közélet Ma nevezik ki a járási hivatalok vezetőit

Ma nevezik ki a járási hivatalok vezetőit

Ma délelőtt nevezik ki a járási hivatalok vezetőit. A budapesti ünnepségen beszédet mond Orbán Viktor kormányfő, valamint Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter.

Önkormányzati hírek Tarnai: A járási rendszer hatalmas lehetősége a régiónak

Tarnai: A járási rendszer hatalmas lehetősége a régiónak

„Pest megye önmagában egy kis ország: mezőgazdasági területtel, kulturális értékekkel, agglomerációval és a hegyvidék kis településeivel is találkozunk határai között” – hangsúlyozta Tarnai Richárd. A járási rendszer hatalmas lehetősége a régiónak. A sok kis arc erősödik, így áll össze a megye – emelte ki.

Médiaszemle Ezen a héten is Pilisi Szemle a Pilis TV-ben

Ezen a héten is Pilisi Szemle a Pilis TV-ben

Az elmúlt néhány héten a járásokkal kapcsolatos tárgyalások folytak a térségben. Most már ezek eredményeiről is be tud számolni a Pilis TV. Híreket kaphatnak az önkormányzatok háza tájáról, és mivel a hétvége még mindig a szüreti mulatságoké volt, egyről ezen a héten is beszámolnak Önöknek.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel