Az Útőrház utca környékén lakók levele a Volánbusznak az új menetrend miatt

Mint azt a Varkapu.info már hírül adta, szeptember 1-jétől új menetrendek lépnek életbe a 10-es út környékén. A 800-as járat a tervek szerint nem fog megállni Pilisvörösvár határában az Útőrház és az Üdülőtelep megállóhelynél sem, amellyel a társaság mindössze 1 percet nyer, a lakosok viszont annál sokkal többet veszítenek. Az Útőrház és Környékéért Fejlesztő Egyesület levele a Volánbusznak.

Betörték az üveget az Útőrház utcai megállóban (Képek)

Kedden kitörték az üveget az Üdülőtelepen, a Pilisvörösvár, 10-es számú út, Útőrház buszmegállónál. A szilánkok még ott hevernek a beállónál. Néhány képet is készítettünk a látványról.

Meghalt egy ember, ébresztő! (+Felhívás)

Hiába írtam meg a Vörösvári Újságban és itt, a Varkapu.info-ban. Hiába volt a 2010-es önkormányzati kampányom központi témája, mindenki elengedte a füle mellett, hogy életveszélyes az átkelés a 10-es úton az Útőrház utcai megállónál Pilisvörösváron. Most pedig elhunyt egy nő a legyintések miatt!

Közélet Ismét égett az avar - Most a pilisvörösvári Üdülőtelepen

Ismét égett az avar - Most a pilisvörösvári Üdülőtelepen
Pénteken 13 óra előtt kapta a jelzést a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóság, miszerint Pilisvörösváron a Vadrózsa és az Ivó utca sarkán avar ég. "Néhány percen belül a helyszínre érkeztünk  és két gyors-beavatkozó vízsugárral a körülbelül 300nm-en égő avart eloltottuk, továbbterjedését megfékeztük" - közölték a Varkapu.info-val a vörösvári lánglovagok.

Közélet Honvágy és honszeretet – Egy 75 éves matyó asszony 75 verse

Honvágy és honszeretet – Egy 75 éves matyó asszony 75 verse

Egy matyó asszony, kinek szívébe mindörökké beleégett Mezőkövesd és az ott élő emberek szeretete. Egy matyó asszony, ki elkerülve szülőfalujából egy nagyvárosba csöppent, ahonnan mindig örömmel, s tiszta érzelmekkel telítve érkezik haza. Ilyennek ismerhetjük meg a pilisvörösvári Üdülőtelepen is sok időt eltöltő Pető Margit nénit legújabb verseskötete által, mely 75. születésnapja alkalmából jelent meg a Bíbor Kiadó gondozásában - összeválogatva legjobb költeményeit.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel