Sport Megújult a nagy műfüves pálya Pilisvörösváron

Megújult a nagy műfüves pálya Pilisvörösváron
A Pilisvörösvári Utánpótlás Futball Club (PUFC) és Pilisvörösvári Város Önkormányzata közös finanszírozásban felújította a sporttelepen lévő nagy műfüves pályát. A bruttó 8.425.586 forint értékű beruházáshoz a PUFC szerzett TAO-pályázati támogatást, a bruttó 3,5 millió forint önrészt Pilisvörösvár Város Önkormányzata biztosította.

Sport Afrikából igazolt a Pilisvörösvári UFC (+KÉP)

Afrikából igazolt a Pilisvörösvári UFC (+KÉP)
A fenti cím természetesen szó szerint nem felel meg a valóságnak, a Pilisvörösvári UFC ugyanakkor ezzel a humoros szöveggel tett közzé bejegyzést hivatalos Facebook oldalán a napokban hazaérkezett vörösvári gólyáról, amely a település focipályáján sétálgatott. 

Sport Pilisvörösváron kezdett el focizni, most külföldre szerződött Diószegi Fanni

Pilisvörösváron kezdett el focizni, most külföldre szerződött Diószegi Fanni
Az élvonal után a másodosztályba szerződött a női NB I-ben másodikként záró MTK-tól Diószegi Fanni. Mindez mégsem számít visszalépésnek, ami annak köszönhető, hogy üdítő kivétel a Fanta becenévre hallgató futballista története, lévén az ősztől a Bundesliga 2-ben bizonyíthat.

Sport Steckl Jánosra emlékezve: Zuzu-kupa 2014.

Steckl Jánosra emlékezve: Zuzu-kupa 2014.

Augusztus 20-án, szerdán a hagyományokhoz híven a Vörösvári Napokon rendezik meg a Steckl János emléktornát. A Sporttelepre a szervezők várnak minden focikedvelőt.

Sport Bajnokságot nyerne Pilisvörösvárral Fetter Gergő

Bajnokságot nyerne Pilisvörösvárral Fetter Gergő

A Pest megyei II. osztály, Nyugati csoport U19-es küzdelmeiben eddig szinte makulátlan mérleggel áll a tabella élén a Pilisvörösvári UFC. Ez nagyban köszönhető a 17 esztendős Fetter Gergő (képünkön) remek játékának is, aki a legutóbbi fordulóban a Visegrádnak rúgott öt góljával csapata legeredményesebb játékosa volt a 12-0-ra megnyert találkozón.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel