Egészség Aki vért ad, életet ad! Véradás lesz Pilisvörösváron

Aki vért ad, életet ad! Véradás lesz Pilisvörösváron

Szeptember 5-én, kedden 13 órától véradást szerveznek a pilisvörösvári Művészetek Házában. Ne felejtse otthon TAJ kártáját, személyi igazolványát és lakcím kártyáját!

Közélet Piliscsabán és Vörösváron is lesz véradás szeptemberben (+térségi lista)

Piliscsabán és Vörösváron is lesz véradás szeptemberben (+térségi lista)

Több térségbeli településen is szerveznek véradást szeptemberben. Többek között Pilisvörösváron és Piliscsabán adódik majd lehetőség a segítségnyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Egészség Pilisvörösváron és Ürömön is lesz véradás augusztusban (+térségi lista)

Pilisvörösváron és Ürömön is lesz véradás augusztusban (+térségi lista)

Több térségbeli településen is szerveznek véradást augusztusban. Többek között Pilisvörösváron és Ürömön adódik majd lehetőség a segítségnyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Egészség Júniusban Pilisvörösváron és Zsámbékon is lesz véradás (+térségi lista)

Júniusban Pilisvörösváron és Zsámbékon is lesz véradás (+térségi lista)

Több térségbeli településen is szerveznek véradást júniusban. Többek között Budakalászon, Nagykovácsiban és Pilisvörösváron adódik majd lehetőség a segítség nyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Közélet Véradás lesz kedden a pilisvörösvári Művészetek Házában

Véradás lesz kedden a pilisvörösvári Művészetek Házában

Február 21-én, kedden 13 és 19 óra között a Magyar Vöröskereszt helyi szervezete szeretettel várja a véradókat a Művészetek Házába. Ne felejtse otthon a TAJ kártyáját, személyi igazolványát és a lakcím kártyáját!

Közélet Szeptemberi véradáshelyszínek a térségben (+lista)

Szeptemberi véradáshelyszínek a térségben (+lista)

A térségünkben több településen is szerveznek véradást szeptemberben. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként magunknak is csak jót tehetünk!

Közélet Szeptemberi véradáshelyszínek a térségben

Szeptemberi véradáshelyszínek a térségben
Szeptemberben is több helyszínen szerveznek véradást a környéken. A segíteni vágyókat sok szeretettel várják többek között Pilisvörösváron, Piliscsabán, Csobánkán és Dorogon a helyi szervező csapatok. Ne felejtsük, egy egység teljes vér 3 beteg életén segíthet!

Közélet Áprilisi véradások a környéken

Áprilisi véradások a környéken

Áprilisban több helyszínen is szerveznek véradást a környéken. A segíteni vágyókat sok szeretettel várják Budakalászon, Pilisvörösváron, Piliscsabán, és Dorogon a helyi szervező csapatok. Ne felejtsük, egy egység teljes vér 3 beteg életén segíthet!

Közélet Pénteken véradás Pilisvörösváron

Pénteken véradás Pilisvörösváron
Február 13-án, pénteken véradást tartanak Pilisvörösváron. A szervezők várnak minden segíteni vágyót a Művészetek Házába. Ne felejtsük, egy egység teljes vér 3 beteg életén segíthet!
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel