Közélet Hagyományteremtő főzőversenyt rendez Piliscsaba és Tinnye augusztus 20-án

Hagyományteremtő főzőversenyt rendez Piliscsaba és Tinnye augusztus 20-án

Ahogy azt már jeleztük olvasóinknak, idén Piliscsaba és Tinnye közösen szervezi meg az augusztus 20-i Szent István ünnepet a Garancsi-tó partján. A nap folyamán gyerekprogramok, előadások várhatók, de este tűzijáték is színesíti majd az eget. A résztvevőknek lehetőségük lesz fakanalat is ragadni, a főzőversenyre már lehet jelentkezni!

Közélet Kutyák és gazdik jelmezben? Igen, az Ürömi Menhely farsangi nyílt napján!

Kutyák és gazdik jelmezben? Igen, az Ürömi Menhely farsangi nyílt napján!

Farsangi nyílt napra hív minden kutyabarátot az Ürömi Menhely. Lesz többek között arcfestés, télűzés, zsákba futó verseny és kutyás ügyességi játék. A rendezvényre érkező gazdik és kutyusok is jelmezbe bújhatnak. 

Közélet Hétvégére ajánljuk: Disznóvágás Piliscsabán és Tinnyén

Hétvégére ajánljuk: Disznóvágás Piliscsabán és Tinnyén

Hétvégén két térségbeli településen is a disznóvágásé lesz a főszerep. Piliscsabán a sváb szokások, ízek elevenednek majd meg, reggeli pálinkázással, a munka után pedig jóízű vacsorával. Tinnyén amíg a felnőttek szorgoskodnak, addig a gyerekek sem unatkoznak majd. A vacsora elfogyasztása után pedig táncház lesz kifulladásig!

Gyereksarok Ma van a szülinapom! - Egyéves a solymári Kalandgyár

Ma van a szülinapom! - Egyéves a solymári Kalandgyár
Egy éves lett a Kalandgyár! A tavalyi évben kísérletképpen indították el Solymáron az Apáczai Csere János Művelődési Házban a családoknak szóló programokat, a Kalandgyárat.

Közélet Januárban újra társasjáték klub Pilisvörösváron

Januárban újra társasjáték klub Pilisvörösváron
Január 7-én, szombaton lesz az év első társasjáték klubja a pilisvörösvári Művészetek Házában. A részvétel ingyenes, a szervezők 8 éves kortól ajánlják. Gyertek, és társasozzatok együtt!

Közélet XI. Szent Korona Konferencia Budakalászon

XI. Szent Korona Konferencia Budakalászon

Decemberben immáron XI. alkalommal rendezik meg a Szent Korona Konferenciát, melynek a budakalászi művelődési ház ad otthont. A rendezvényen Szent Lászlóról hallhatnak az érdeklődők előadásokat, ami mellett borkóstolással, íjászattal, koncerttel várnak a szervezők. A belépés ingyenes!

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel