Kék hírek Motorost gázoltak a 10-es úton, a solymári körforgalom közelében (+KÉPEK)

Motorost gázoltak a 10-es úton, a solymári körforgalom közelében (+KÉPEK)
A szokásosnál is nagyobb dugóra kell számítani a 10-es úton, miután nem sokkal reggel 8 óra után motorst gázoltak a solymári körforgalom közelében. Az esetről a 10-es út Facebook csoport olvasói is tájékoztattak. A Varkapu.info úgy tudja, hogy az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Kék hírek Ismét a rendszámmal voltak gondok - Ezúttal egy szántói férfit állítottak elő

Ismét a rendszámmal voltak gondok - Ezúttal egy szántói férfit állítottak elő
A pilisvörösvári rendőrök ezúttal egy 50 éves pilisszántói férfit fogtak el, aki ellen "egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" indítottak eljárást.

Kék hírek Egy pilisvörösvári férfi is hamis papírokkal bukott le

Egy pilisvörösvári férfi is hamis papírokkal bukott le
A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. László 24 éves pilisvörösvári lakos ellen.

Kék hírek Gond volt a solymári férfi rendszámával

Gond volt a solymári férfi rendszámával
A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Norbert 42 éves solymári lakos ellen.

Kék hírek Két ember is eltűnt vasárnap éjszaka a környéken

Két ember is eltűnt vasárnap éjszaka a környéken
Vasárnap 20:30-kor érkezett bejelentés a Pilisjászfalui Polgárőrséghez, hogy Piliscsabán, a Béla Király úti szociális otthonból eltűnt egy 75 éves lakó. A keresését 40 fő kezdte meg, köztük rendőrök, tűzoltók, polgárőrök.

Kék hírek Halálra fagyott férfit találtak a polgárőrök Pilisjászfalun

Halálra fagyott férfit találtak a polgárőrök Pilisjászfalun
Szombat reggel lakossági bejelentést kapott a pilisjászfalui polgárőrség, miszerint napok óta nem láttak a faluban egy egyedül, rossz körülmények között élő férfit. A polgárőrség járőrei ellenőrizték lakhelyét, ahol sajnálatos módon a földön fekve, halálra fagyva talalták meg - tájékoztatta a Varkapu.info portált a helyi polgárőrség.

Kék hírek Egy szép, rövid történet Pilisvörösvárról

Egy szép, rövid történet Pilisvörösvárról
A pilisvörösvári rendőrök január 11-én egy 76 éves asszonynak nyújtottak segítséget az esti órákban. A körzeti megbízottak észlelték, hogy az idős asszony egy fűtetlen lakásában tartózkodik, ezért a fáskamrából több napra elegendő tűzifát vittek be a házba és begyújtottak neki, majd értesítették az asszony hozzátartozóit is az esetről.

Kék hírek Piliscsabán népszerűsítették a határvadász-képzést

Piliscsabán népszerűsítették a határvadász-képzést
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2017. január 9-én Piliscsabán, a Szent Antal Gimnáziumban és a Dr. Szepesi László Szakközépiskolában várta azokat, akik a határvadász-képzés iránt érdeklődtek - írja a police.hu.
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel