Közélet Még idén kiépítik a városi térfigyelő rendszert Piliscsabán

Még idén kiépítik a városi térfigyelő rendszert Piliscsabán
Piliscsaba közbiztonságának növelése és fenntartása érdekében Simon Gyula, közrendvédelmi tanácsnok javaslatára Piliscsaba Város Önkormányzata a 2017. évi költségvetésébenvárosi térfigyelő rendszer telepítésére forrást különített el.

Kék hírek Bombát találtak Piliscsabán - de mégsem az volt

Bombát találtak Piliscsabán - de mégsem az volt
Hétfő délelőtt a piliscsabai Csabagyöngye lakópark területén, egy építkezésen, a földmunka során gyanús fémtárgy került elő - közölte a Piliscsabai Polgárőr Egyesület. Az ingatlan tulajdonosa értesítette a rendőrséget.

Kék hírek Gázcsonkot vágtak el a piliscsabai Álomvölgyben

Gázcsonkot vágtak el a piliscsabai Álomvölgyben
Kedd reggel, 8:00-kor jelentették a Piliscsabai Polgárőr Egyesületnek, hogy Piliscsaba Álomvölgyben fűkaszálás közben elvágták egy üres telek gázcsonkját. Az esetről a polgárőrség tájékoztatta a közterület felügyelőt és az önkéntes tűzoltókat is - közölet Simon Gyula közrendvédelmi tanácsnok.

Kék hírek Szolgálati lakást kapott a piliscsabai rendőr a helyi önkormányzattól

Szolgálati lakást kapott a piliscsabai rendőr a helyi önkormányzattól
Piliscsabán hétfőn átadták Fehér István rendőr őrmesternek azt az önkormányzati, 28 m²-es bérlakást, aminek ilyen célú felhasználásáról Simon Gyula közrendvédelmi tanácsnok kezdeményezésére még áprilisban döntött a képviselő-testület.

Kék hírek Két gyermek szökött meg a piliscsabai óvodából

Két gyermek szökött meg a piliscsabai óvodából
"Ma 12.20-kor kaptuk a bejelentést hogy az egyik piliscsabai óvodából két hatéves gyermek elszökött. Azonnal felvettük a kapcsolatot az óvodavezetővel és megkezdtük a keresést a polgárőrség, a rendőrség, a közterület felügyelet, és a B-Angel Biztonsági Szolgálat segítségével" - közölte Simon Gyula, a település közrendvédelmi tanácsnoka.

Közélet Útjavítási munkálatok a 10-es út ürömi szakaszán - Torlódásra kell számítani

Útjavítási munkálatok a 10-es út ürömi szakaszán - Torlódásra kell számítani

Simon Gyula, piliscsabai közrendvédelmi tanácsnok osztotta meg a hírt,  miszerint a 10-es út Bécsi úti szakaszán, az Ürömi téglagyárnál útfelújítási munkálatok miatt a közlekedőknek torlódásokra kell számítania.

Közélet MEGTALÁLTÁK! - Eltűnt egy idős férfi Piliscsabáról, nagy erőkkel keresik!

MEGTALÁLTÁK! - Eltűnt egy idős férfi Piliscsabáról, nagy erőkkel keresik!
Január 3-án eltűnt Piliscsaba, Ady Endre utcai otthonából Baranya István. Az idős bácsi 82 éves, 165 cm magas, kék szemű, deres hajú - hívta fel a lakosok figyelmét a Piliscsabai Polgárőr Egyesület Facebook oldalán Simon Gyula közrendvédelmi tanácsnok.

Kék hírek Baleset történt Tinnyén, torlódásra kell számítani

Baleset történt Tinnyén, torlódásra kell számítani
Baleset történt Tinnyén, a Perbál felé vezető úton, a Holofon után - közölte hivatalos Facebook oldalán a Piliscsabai Polgárőr Egyesület. Simon Gyula rendvédelmi főtanácsnok közlése szerint személyi sérüléses is történt, mikor egy személygépkocsi, és egy kisteherautó ütközött. Egyelőre félpályán halad a forgalom, torlódásra lehet számítani.

Kék hírek Döntöttek: lesz megfigyelő kamerarendszer a piliscsabai temetőben

Döntöttek: lesz megfigyelő kamerarendszer a piliscsabai temetőben
Simon Gyula, Piliscsaba közrendvédelmi tanácsnoka kezdeményezte a temetőt megfigyelő kamerarendszer kiépítését, amit a képviselő-testület 2016. szeptember 13-án egyhangú szavazattal el is fogadott.
 

Kék hírek Másodszor loptak a piliscsabai temetőben (+Bűnmegelőzési tanácsok)

Másodszor loptak a piliscsabai temetőben (+Bűnmegelőzési tanácsok)
Újra táskából loptak a piliscsabai temetőben - hívta fel a figyelmet Simon Gyula, Piliscsaba közrendvédelmi tanácsnoka. Az elkövető egy 30 év körüli, vékony testalkatú fehér férfi, haja kicsit hosszabb az átlagosnál, aki kockás inget viselt, az elkövetés után a Béla király utcai kapun távozott, valószínűleg egy ezüstszínű kis autóval hagyta el a helyszínt. 

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel