Közélet Chilit kóstoltunk és a Pilis Budai Kutyásoknál is jártunk a Solymári Búcsúban (+Videó)

Chilit kóstoltunk és a Pilis Budai Kutyásoknál is jártunk a Solymári Búcsúban (+Videó)
A hagyományokhoz híven szeptember második hétvégéjén rendezték meg a nagyszerű programokkal tarkított Solymári Búcsút. A Varkapu.info szerkesztősége is kilátogatott a rendezvényre, ahol élő Facebook videót is készítettünk olvasóinknak. 

Közélet Különleges portékák, vásári hangulat a Solymári Búcsúban (+KÉPEK)

Különleges portékák, vásári hangulat a Solymári Búcsúban (+KÉPEK)

Ahogy azt már korábban jeleztük olvasóinknak, a hétvégére lezárták a Templom tér környékét a forgalom elől, hogy igazi sétáló utcává válhasson a Solymári Búcsú idején. A színes koncertek, bemutatók mellett vásári hangulat uralkodik a rendezvény területén.

Közélet A Pilis-Budai Kutyamentők is kint lesznek a Solymári Búcsúban

A Pilis-Budai Kutyamentők is kint lesznek a Solymári Búcsúban

Elérkezett a várva várt nap: péntek estétől kedődik a Solymári Búcsú! Korábbi cikkünkben már részletesen is megmutattuk, hogy milyen programok várhatók a négy napos rendezvényen, mint ahogy azt is, hogy milyen közlekedési változásokra kell majd odafigyelni a Templom tér környékén. Most pedig bemutatjuk olvasóinknak, hogy mivel vár majd a következő napokban a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület!

Közélet Búcsú, Várjáték, Lekvár Nap - Hétvégi programajánló a térségből

Búcsú, Várjáték, Lekvár Nap - Hétvégi programajánló a térségből

Szeptember második hétvégéje sem múlhat el változatos programok nélkül a térségében. Bár valószínűleg felhős, helyenként kissé esős idő vár majd ránk, ez nem szegheti kedvünket, érdemes lesz kilátogatni Solymárra, Pátyra, Piliscsabára, Pilisjászfalura vagy épp Pilisborosjenőre.

Közélet Útlezárás, közlekedés a Solymári Búcsú idején

Útlezárás, közlekedés a Solymári Búcsú idején

Ahogy már korábban tájékoztattuk olvasóinkat, idén is fergeteges programokkal vár kicsiket és nagyokat egyaránt a Solymári Búcsú. A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény idején ismét lezárják a Templom teret a forgalom elől.

Közélet Idén is színes programok várnak a Solymári Búcsúban!

Idén is színes programok várnak a Solymári Búcsúban!

„Az idei búcsú szervezésekor az eddigi évek pozitív tapasztalatait felhasználva szeretnénk emlékezetessé tenni a legnagyobb községi ünnepünket" - írja Dr. Szente Kálmán polgármester az esemény hivatalos honlapján található köszöntőben.

Közélet Emlékművet avatnak a Solymári Búcsú idején (+Interjú)

Emlékművet avatnak a Solymári Búcsú idején (+Interjú)
Szeptember második hétvégéjén rendezik meg a Solymári Búcsút, amely során a Hősök utca és a Zöldfa köz kereszteződésében emlékművet adnak át. A Varkapu.info a tér születéséről és annak névadójáról Milbich Tamással, a Szépsolymár Alapítvány kurátorával beszélgetett.

Közélet Solymári Búcsú: a Pilis-Budai Kutyamentőkkel is találkozhatunk

Solymári Búcsú: a Pilis-Budai Kutyamentőkkel is találkozhatunk
Itt van az ősz, közeleg a Solymári Búcsú. Az elmúlt évek hagyományai szerint idén is várnak minden kedves állatbarátot, leendő gazdát a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület sátrához, a Templom téren, a művelődési házzal szemben.

Közélet Solymári Búcsú 2016 (+Részletes program)

Solymári Búcsú 2016 (+Részletes program)

A Solymáronline.hu közzé tette a Solymári Búcsú részletes programját. A helyi és környékbeli lakosokat koncertek, sváb bál, kulturális események várják. Holografikus installáció és makett kiállítással még a középkorba is visszakalauzolják majd a látogatókat.

Kultúra 750 éves Solymár - Különleges matricás album készül a jubileum alkalmából

750 éves Solymár - Különleges matricás album készül a jubileum alkalmából

Gyermekek és felnőttek egyaránt sok érdekességet tudhatnak meg Solymár helytörténetéről a szeptemberi búcsúra megjelenő matricás albumból, amelyet a tervek szerint akár az internetről is le lehet majd tölteni. Interjú Milbich Tamással, a Szépsolymár Alapítvány kurátorával.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel