Megújult a nagy műfüves pálya Pilisvörösváron

Megújult a nagy műfüves pálya Pilisvörösváron
A Pilisvörösvári Utánpótlás Futball Club (PUFC) és Pilisvörösvári Város Önkormányzata közös finanszírozásban felújította a sporttelepen lévő nagy műfüves pályát. A bruttó 8.425.586 forint értékű beruházáshoz a PUFC szerzett TAO-pályázati támogatást, a bruttó 3,5 millió forint önrészt Pilisvörösvár Város Önkormányzata biztosította.
 
A kivitelezést a Greenturf Sport Kft. végezte a PUFC-cal 2017. március 2-án megkötött vállalkozási szerződés alapján. A felújítás keretében megvalósult a 800 m2 nagyságú műfüves pálya műfűszőnyegének komplett cseréje. Az alépítmény megfelelő tömörítése és javítása után terítették le az új műfűszőnyeget, melyre először 20 tonna kvarchomokot terítettek, majd erre szórták a szükséges mennyiségű gumi granulátumot.
 
A nagy műfüves pálya felújítása a műfűcsere után tovább folytatódik. A következő hetekben sor kerül új labdafogó hálók felszerelésére és a pálya új, korszerű, energiatakarékos reflektoros megvilágítást is kap. A műfüves pálya amatőr csapatok, baráti társaságok számára is kibérelhető.
 
A bérleti lehetőséggel kapcsolatosan Bilau Csaba PUFC-elnököt lehet keresni, az info@pufc.hu e-mail címen.
 
(pilisvorosvar.hu)
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel