Befejeződött a műfüves pálya felújítása Pilisvörösváron

Befejeződött a műfüves pálya felújítása Pilisvörösváron
Mint arról korábban már hírt adtunk, a Pilisvörösvári Utánpótlás Futball Club (PUFC) és Pilisvörösvári Város Önkormányzata közös finanszírozásban felújította a sporttelepen lévő nagy műfüves pálya műfűszőnyegét, s a napokban a refrektorokat is elhelyezték a pályaszéleken.
 
A bruttó 8.425.586 forint értékű beruházáshoz a PUFC szerzett TAO-pályázati támogatást, a bruttó 3,5 millió forint önrészt Pilisvörösvár Város Önkormányzata biztosította. A műfűszőnyeg cseréje után az elmúlt napokban a városgondnokság a pályát körülvevő korábbi, elöregedett, szakadt labdafogó hálókat új hálókra cserélte, illetve a PUFC finanszírozásában egy kivitelező a 12 db régi reflektort új, energiatakarékos, led-es reflektorokra cserélte.
 
Ezzel befejeződött a műfüves nagypálya teljes felújítása. A megújult műfüves pálya amatőr csapatok, baráti társaságok számára is kibérelhető. A bérleti lehetőséggel kapcsolatosan Bilau Csaba PUFC-elnököt lehet keresni, az info@pufc.hu e-mail címen.
 
Változott a sporttelep nyitva tartása
 
2017. áprilisától új, meghosszabbított nyitva-tartási idővel várja a Szent Erzsébet utcai sporttelep a sportolni vágyókat, akik mostantól reggel 6 órától este 22 óráig élvezhetik annak szolgáltatásait.
 
"Tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban a nyitvata rtási időn túl rendszeresen fiatalok randalíroztak, hangoskodtak, rongáltak a pályán, kénytelenek vagyunk az éjszakai zárva tartási idő alatt nemcsak a nagykaput, hanem valamennyi bejáratot bezárni, a sporttelep eszközeinek és a környéken lakók nyugalmának megőrzése érdekében" - olvasható Pilisvörösvár Város hivatalos honlapján.
 
(pilisvorosvar.hu)
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel