Európa-bajnokságon tekernek a pilisvörösvári és csabai sportolók - Szurkolásra fel!

Európa-bajnokságon tekernek a pilisvörösvári és csabai sportolók - Szurkolásra fel!
Két pilisvörösvári és két piliscsabai sportolóért is izgulhatunk a július 27. és 30. közötti Mountain Bike Európa-bajnokságon. Benkó Barbara, Buzsáki Virág és Fetter Erik két társukkal kiegészülve csapatversenyen is megmutatják, hogy mire képesek együtt. Emellett a váltó tagok és a piliscsabai Palumby Zsombor egyénileg is indulnak a versenyen.
 
"Megkezdődik a magyar csapatnak is az Európa-bajnokság, méghozzá a nagyon izgalmas csapatversennyel. Idén új formátumban, plusz egy utánpótlás (vagy junior vagy U23) korú lánnyal egészül ki a csapat mindenhol, és így már öt fős lesz! Mindenki egy kört megy full gázon az xco pályán, rajt-cél területen váltjuk egymást" - írja Benkó Barbi Facebook oldalán
 
A magyar csapat összetétele:
 
  • 17 A: Dina Márton
  • 17 B: Benkó Barbara (Pilisvörösvár)
  • 17 C: Fetter Erik (Pilisvörösvár)
  • 17 D: Buzsáki Virág (Piliscsaba)
  • 17 E: Valter Attila
 
Vörösvári és csabai büszkeségeink a magyar váltóval július 27-én, csütörtökön 17 órakor állnak a rajthoz. Azonban szombaton is izgalmakkal teli napnak nézünk majd elébe, ugyanis a helyi bringások XCO, azaz Olimpiai Cross számban egyénileg is megmérettetik magukat. Palumby Zsombor pedig vasárnap 9:30-kor áll a rajt elé U23-as kategóriában.
 
Pilisvörösvári szurkolás:
 
Múlt hétvégén Benkó Barbara elit női kategóriában magyar bajnok, míg a Pilis Cross Country Club két fiatalja, Buzsáki Virág és Fetter Erik korosztájának legjobbja lettPalumby Zsombor pedig elit felnőtt kategóriában 4. helyen végzett a Zalaegerszegen megrendezett Mountain Bike XCO Magyar Bajnokságon. Reméljük, az olaszországi Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményükkel is elégedettek lesznek kerékpárosaink.
 
 
Hajrá Barbi! Hajrá Virág! Hajrá Erik! Hajrá Zsombor!
 
(Varkapu.info)
 
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel