Sporttörtenelmet írtak a helyi kerékpárosok az ausztráliai Világbajnokságon

Sporttörtenelmet írtak a helyi kerékpárosok az ausztráliai Világbajnokságon

Az ausztráliai montenbike Világbajnokságon helyi kerékpárosaink csapatváltóban és egyéniben is fantasztikus eredményeket értek el.

Ahogy arról korábban írtunk, a csapatváltó a nagyszerű 9. helyet érte el Benkó Barbara (Pilisvörösvár), Dina Márton, Fetter Erik (Pilisvörösvár), Buzsáki Virág (Piliscsaba) és Valter Attila közreműködésével.

Azonban a helyi sportolók egyéni számokban is elindultak. Buzsáki Virág junior kategóriában 11. helyen zárt, míg Fetter Erik 28-ként tekert be a célba. 

Büszkék lehetünk Benkó Barbarára is, aki 9. helyezett lett a versenyen. Ez egyben sporttörténemi pillanat is, hiszen a pilisvörösvári sportoló az első magyar kerékpáros, aki világbajnkságon a legjobb tízbe tekerte be magát. 

"Nyugodtan mondhatom hogy életem egyik legkeményebb és legjobb versenye volt! Mélyről indultam, de örülök, hogy meg tudtam mutatni, mire vagyok képes! Nagyon hálás vagyok edzőm, Lengyel Tamás munkájáért és segítségéért, bármiről is legyen szó, ez legalább annyira az ő sikere is! Otthoni kis háttércsapatom és családom nélkül ez biztosan nem sikerült volna! Köszönöm!" - olvasható Barbi Facebook-oldalán.

Gratulálunk a helyi kerékpárosoknak!

(Varkapu.info)

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel