Egyedülálló gokartpálya nyílt Zsámbékon

08:46 | 2019 07. 01.

Kategóriák: Sport

Megnyitott Magyarország legmenőbb szabadtéri gokartpályája a drivingcampen. Izgalmas, rázós kanyarok, technikás részek és vadonatúj gokartok várják a vendégeket Zsámbékon – írja az Autószektor. A pályát Borsi Gergő, az Autogram című műsor sztárja, a száguldás megszállottja is tesztelte, és még neki is tudott újat mutatni a drivingcamp karting. 21 darab vadonatúj, ultramodern – felnőtt és gyerek – gokart, 760 m technikás és izgalmas szabadtéri pálya – kell ennél több az önfeledt szórakozáshoz? A pálya megnyitóján rengetegen gyűltek össze, a benzingőz és a motorzaj szerelmesei nagy örömmel próbálták ki magukat az ország legegyedibb szabadtéri gokartpályáján.

A pálya hossza 760 méter, melyen az átlag köridő 53 sec, a legjobb futamidő pedig eddig 47 sec. A drivingcamp karting pályáját egyszerre 12 sofőr használhatja. Összesen pedig 15 db felnőtt – Sodi RT8 (270 CC) – és 6 db gyermek – Sodi LR5 (160 CC) – gokart várja a vezetés szerelmeseit! Az ultramodern „vasakkal” minden vendég teljes biztonságban próbálhatja ki magát, a kezdők ugyanúgy élvezhetik a pálya különleges részleteit, mint akiknek a gokart versenyzés már a kisujjában van.

Miért érdemes kipróbálni a pályát?

Budapest közelében a drivingcamp karting az egyik legizgalmasabb programlehetőség, a pályán mindenki csiszolhat a vezetési tudásán és biztonságos, profi körülmények között gyorsulhat. A vadonatúj gépekkel igazán lélegzetelállító élmény bevenni a kanyarokat és teljesíteni a rázós, tempós és technikás részeket. A drivingcamp szakértő személyzetének segítségével pedig azok is könnyen rutinos gokartossá válhatnak, akik még csak most kezdik ízlelgetni azt a felszabadult érzést, amit a száguldás ad.

Borsi Gergő, a drivingcamp karting arca – akit az Autogram című autós műsor szakértő-műsorvezetőjeként és hivatásos autóversenyzőként ismerhetett meg a közönség – régóta a száguldás szerelmese. Gergő is részt vett a drivingcamp karting hivatalos megnyitóján, hogy felavassa a pályát. „Kifejezettem ajánlom a pályát azoknak, akik szeretnék tesztelni magukat, csiszolnának vezetési készségeiken, de azok is önfeledten fognak itt szórakozni, akik csak egyszerűen megőrülnek a benzingőztől és a motorzajtól. Szuper a pálya, igazán egyedülálló élmény! Kezdőknek ugyanúgy ajánlom, mint profi versenyzőknek, a drivingcamp csapata mindenkinek segít kihozni magából a maximumot a pályán!”

A pályáról további részleteket a drivingcamp oldalán olvashattok>>>

(autoszektor.hu, fotó: drivingcamp)

Címkék: , ,