Kabát Péter futsalozni kezd, Piliscsabára igazolt

19:47 | 2018 02. 17.

Kategóriák: Al kiemelt, Sport

Kabát Péter a futsal NB II-ben szereplő PAFC-Mitrében folytatja pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport a játékos menedzserétől, Vörösbaranyi Józseftől.

A 40 éves futballista a labdarúgó NB II-ben érdekelt ETO FC Győrben játszott, mielőtt részt vett a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungelrealityben, amelyet meg is nyert.

Kabát most visszatér a pályára, de nem a zöld gyepre, hanem a terembe. A 40 éves csatárt hírbe hozták több NB II-es, NB III-as és megyei bajnokságban szereplő klubbal, azonban a PAFC-Mitre NB II-es futsalcsapatát választotta.

Kabát bemutatkozására nem kell sokat várni – tudta meg a Nemzeti Sport a Ferencváros egykori játékosától, edzőjétől, korábbi szövetségi futsaledzőtől, Mucha Józseftől, a Piliscsabai AFC új szakmai igazgatójától –, ám információk szerint a Piliscsaba pénteki mérkőzésén kisebb sérülés miatt még nem lépett pályára.

A PAFC-Mitre jelenleg a kilencedik helyen áll a futsal NB II tizenkét csapatos Nyugati csoportjában.

A klub menedzsmentjogait gyakorló cégcsoport Kabát Péter és Mucha József szerződtetésével egy több évre tervezett munkát indított el, melyben a sportág fejlesztése mellett a nagypályás labdarúgással való termékeny együttműködést is zászlajukra tűzik az új tulajdonosok.

(Nemzeti Sport)

Címkék: , , ,