Manhercz Krisztián gólokkal mutatkozott be a Fradiban

10:34 | 2017 10. 08.

Kategóriák: Sport

A Ferencváros férfi vízilabda csapata magabiztos, 18-5-ös győzelemmel kezdte a bajnokságot október 7-én. A vendég Szombathely ellen a Népligetben a mandulaműtét után felépült Manhercz Krisztián is bemutatkozhatott. A pilisvörösvári vízilabdázó első meccsén három gólt lőtt, ráadásul már rögtön az első negyed végén találatot szerzett, amivel 4-0-ra módosította a részeredményt.

Természetesen nem ez volt az utolsó Manhercz megmozdulás az első bajnoki meccsen, hiszen a fordulás után egy emberelőnyt kihasználva a pilisvörösvári pólós szerezte meg a tizenharmadik zöld-fehér gólt. Az utolsó negyedben aztán egy lefordulást követően úszott meg, az akció végén pedig ismét a hálóban landolt a labda, ezzel meglett a tizenhatodik ferencvárosi találat is.

Manhercz Krisztián, nyilatkozata a mérkőzés után a Fradi Médiának:
A fejekben szerintem benne volt, hogy a kupában nagyarányú győzelmet értünk el a Szombathely ellen, pedig megbeszéltük, hogy ilyen nem fordulhat elő. Ez megmutatkozott a ziccerek kihagyásának számában is, néhány védekezésbeli figyelmetlenségben is, de első bajnoki meccsnek azért nem volt rossz. Nagyon sokat játszhattak a fiatalok – köztük én is – aminek külön örülök.

FTC-PQS WATERPOLO – AVUS: 18-5 (4-1,5-2,4-1,5-1 )
Gólszerzők: Vámos 4, Manhercz 3, Jansik 3, Jaksic 3, Sedlmayer 2, Varga Dénes 2,Gál

(fradi.hu)

Címkék: , , , , ,