Pilisszentiván támogatja a búvárlányt, augusztusban irány az edzőtábor!

21:31 | 2019 07. 17.

Kategóriák: Al kiemelt, Sport

Az utóbbi időben Korok Fatima nevével több cikkünkben is találkozhattak olvasóink, ugyanis a pilisszentiváni búvárlány a közelmúltban fantasztikus sikereket ért el szabadtüdős mélységi búvárkodásban. Azáltal, hogy a versenyen magyar rekordot állított fel, a helyi sportoló történelmet írhat, és hazánkat képviselheti a szeptemberi, franciaországi Világbajnokságon.

Ahhoz azonban, hogy Fatima részt vehessen a megmérettetésen támogatók jelentkezésére van szüksége. Céljának elérésében ezúttal hatalmas segítséget kapott, ahogy ő fogalmaz, “drága falujától”, Pilisszentivántól.

“Pilisszentiván Önkormányzata ma óriási támogatással járult hozzá a szeptemberi világbajnokság és a felkészülés finanszírozásához. Hihetetlenül hálás vagyok, elmondhatatlanul jól esik a figyelem és segítség! Így már biztosan tudok menni az augusztus edzőtáborba Horvátországba. Igyekszem, hogy büszkeséget hozzak, és nagyon várom hogy viszonozzak egy keveset Pilisszentivánnak!” – írja a búvárlány Facebook-oldalán.

Azonban ahhoz, hogy a szentiváni tehetség kijuthasson a VB-re, még mindig hiányzik egy kevés, így továbbra is hálával várja azok jelentkezését, akik hozzá tudnak járulni szerepléséhez:

Budapest Bank
Korok Fatima
HU16 10103104 33429000 01005005

 

Mi már most büszkék vagyunk a szentiváni búvárlányra! Hajrá Fatima, hajrá Szentiván!

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,