Sikerrel zárta az év utolsó hazai bajnokiját a Dorog

09:19 | 2017 12. 05.

Kategóriák: Sport

A Dorogi FC 2-0-ra legyőzte a Szolnoki MÁV FC-t a labdarúgó NB II. 20. fordulójában, ezzel sikerrel zárta az év utolsó hazai bajnokiját.


Labdarúgó NB II., 20. forduló
Dorogi FC – Szolnoki MÁV FC 2-0 (2-0)
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, 400 néző, vezette: Gaál Á. (Szabó P., Aradi J.)

Dorogi FC: Vajda – Németh (Grabant, 83.), Mészáros, Berkó, Szedlár, Vígh (Kamarás, 84.), Csató, Bora, Szalai, Lénárt, Faragó (Simon, 67.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Szolnoki MÁV FC: Hrabina – Molnár (Lakatos, 42.), Balogh, Horgosi, Kenderes (Tóth B., 29.), Tóth L., Ágoston, Berdó, Angyal, Pantovic (Katona, 80.), Papp. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerzők: Mészáros (30.), Bora (45.)
Sárga lap: Faragó (42.), illetve Horgosi (40.), Katona (80.)

Havas talajon kezdődött a mérkőzés, az a találkozó, mely az utolsó hazai volt a Dorogi FC-nek, a Schindler-legénység ennek megfelelően szeretett volna szépen búcsúzni szurkolóitól.

Az első félidőben kifejezetten jól és tetszetősen játszottak a dorogiak, támadásban és védekezésben egyaránt jól teljesítettek. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis két gólt is szereztek a hazaiak. Előbb Szedlár beadásából Mészáros talált be, majd a félidő hajrájában Mészáros beadását vágta kapásból a hálóba Bora.

A második játékrész valamelyest gyengébbre sikeredett dorogi szempontból, a helyzetkihasználás terén legalábbis mindenképpen. Lénárték több nagy lehetőséget is kialakítottak, azonban ezek közül egyet sem tudtak gólra váltani, ez pedig csaknem megbosszulta magát, a Szolnok ugyanis szintén elpackázott néhány nagy helyzetet. Az eredmény azonban már nem változott, így összességében megérdemelt dorogi győzelem született.

Tóth Csaba, a Dorogi FC sportigazgatója: A mai mérkőzésen is bebizonyítottuk, hogy az év végéhez közeledve is van tartásunk. Köszönjük a szurkolók biztatását!

(kemma.hu)

Címkék: , ,