Vajon hol folytatja? – Benkó Barbara csapatot vált

10:58 | 2017 10. 08.

Kategóriák: Sport

“Mindennek vége szakad egyszer, ahogy az én időmnek is a Focus csapatban…” – kezdte szeptember végi bejegyzését Benkó Barbara hivatalos Facebook oldalán. A pilisvörösvári kerékpáros 6 éve erősítette a Focus XC Elite Team gárdáját, ám most úgy döntött, váltani fog.

“Köszönöm nekik az elmúlt 6 évet, rengeteg nagyszerű és nehéz pillanatot éltünk át együtt, világkupa dobogótól sérülésig. Együtt fejlődtünk, együtt tanultunk, kis csapatból a világranglista élére tornáztuk fel magunkat, megtisztelő volt e folyamat oszlopos tagjának lenni!” – emlékezett vissza a közelmúlt történéseire a helyi sportoló.

Benkó Barbara bejegyzésében arról is vallott, hogy élete egyik legnehezebb periódusa van mögötte több szempontból is, de végre felkiáltó jel került a kérdőjel helyére, ami a karriere folytatását illeti. “Egy olyan új otthont/csapatot találtam, ami érzésem szerint a legjobb dolog, ami történhetett velem! Alig várom, hogy megoszthassam veletek melyik is az!” – olvasható a közösségi oldalon.

Benkó Barbara az utóbbi hónapokban sikert sikerre halmozott, Európa-bajnokságon és Világbajnokságon is részt vett a világkupa futamok mellett, beírta magát a magyar kerékpáros sporttörténelembe. Így aztán nem csoda, ha mindenki izgatottan várja, melyik csapatban is versenyezhet a jövőben pilisvörösvár egyik legnagyobb tehetsége.

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,