Erdő-mező Szöcskeugrás és csillaghullás - Túra a Nagy-Szénáson

Szöcskeugrás és csillaghullás - Túra a Nagy-Szénáson
A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság túrája Nagykovácsiból indul, a természetkedvelők a Nagy-Szénás tanösvényt barangolhatják be. Cserkésszük be közösen Európa legnagyobb rovarát!

Erdő-mező Magyar Nemzeti Parkok Hete Pilisszentivánon is

Magyar Nemzeti Parkok Hete Pilisszentivánon is

A Magyar Nemzeti Parkok Hete alkalmából minden érdeklődőt várnak június 23-án Pilisszentivánra, ahol megtekinthető a megújult Pilisi len Látogatóközpont kiállítása. A Jági tanösvény kiindulópontjáig egy faluséta keretében lehet megismerkedni Pilisszentiván kultúrtörténetével, majd be lehet járni a Jági tanösvényt, ahol a Szentiván környéki védett természeti terület értékeivel találkozhatnak az érdeklődők.

Erdő-mező Víz Világnapja a pilisszentiváni Jági-tónál

Víz Világnapja a pilisszentiváni Jági-tónál

Új ismereteket és rengeteg élményt kínál Pest megyei programjain a Duna-Ipoly Nemzeti Park a hét végén. A víz világnapjához kapcsolódó szabadtéri kalandozásokra főként diákokat várnak, de minden természetkedvelő részt vehet a túrákon. Szombaton „hátizsákos” összejövetelre várják a fiatalokat Pilisszentivánon.

Erdő-mező Vadterelésre hívnak a természetvédők a Szénásokra

Vadterelésre hívnak a természetvédők a Szénásokra

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság nehéz, de nagyon fontos munkához kéri a civilek segítségét február 15-én, szerdán. A Szénások Európa Diplomás Területen szervezett vadterelő akcióra azért van szükség, hogy a bekerített területre nem illő fajok egyedeit a vadászok kilőhessék.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel