Kultúra Itt van az ősz...Szüreti mulatságok a térségben!

Itt van az ősz...Szüreti mulatságok a térségben!

A hagyományokhoz híven idén is összegyűjtük a térség szüreti rendezvényeit, hogy olvasóink minél könnyebben elérhessék a remek programokat. A felvonulások kihagyhatatlan résztvevője a szőlő, a bor és persze a remek muzsika, íme az idei felhozatal:

Közélet Öltözzön szüreti díszbe Zsámbék - Készítsd el a legötletesebb utcai dekorációt!

Öltözzön szüreti díszbe Zsámbék - Készítsd el a legötletesebb utcai dekorációt!
Zsámbék Város Önkormányzata pályázatot hirdet a legszebb, legviccesebb és legötletesebb utcai szüreti dekorációk elkészítésére a szüreti mulatság idején.

Közélet Hétvégén szüreti mulatság Pilisszántón és Ürömön

Hétvégén szüreti mulatság Pilisszántón és Ürömön
Két őszi programot ajánlunk a hétvégére: Pilisszántón és Ürömön is résztvehetünk a szüreti felvonuláson. A hagyományos eseményt követően mindkét helyszínen mulatságot tartanak. Pilisszántón a Mondschein Kapelle húzza a talaplávalót, míg Ürömön táncházban rophatják a résztvevők.

Közélet Ilyen volt a solymári szüreti felvonulás képekben

Ilyen volt a solymári szüreti felvonulás képekben

Október elsején, szombaton rendezték meg a szüreti felvonulást Solymáron. Miután a Bíró Úrnak átadták a "falu kulcsát", útra keltek a virágokkal, szőlőkkel díszített traktorok, melyeken ovisok és bölcsisek utaztak. Az eseményt a helyi polgárőrök biztosították.

Közélet Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán

Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán
Két őszi programot ajánlunk a hétvégére: Solymáron és Piliscsabán is résztvehetünk a szüreti felvonuláson. A hagyományos eseményt követően mindkét helyszínen bált rendeznek. Solymáron az Adlersteiner zenekar húzza a talaplávalót, míg Piliscsabán az Ungarndeutsche Jungs zenekar zenél.

Közélet Ilyen volt a pilisvörösvári szüreti felvonulás képekben

Ilyen volt a pilisvörösvári szüreti felvonulás képekben

Szeptember 24-én, szombaton rendezték meg a hagyományos szüreti felvonulást Pilisvörösváron. Az eseményen többek között a helyi iskolák és óvodák növendékei és a Kovács László Kertbarát Kör képviseltette magát.

Közélet Szüreti felvonulás, kirándulás - Hétvégi programok térségünkben

Szüreti felvonulás, kirándulás - Hétvégi programok térségünkben

A hétvége ismét a kikapcsolódásé! Az őszi hónapban több helyszínen is lesz szüreti felvonulás és bál, de a természet kedvelői a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság által szervezett túrán is részt vehetnek. Tokodaltárón tengerimalac kiállítás lesz, Piliscsabán pedig Lecsófesztivál.

Közélet Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Itt van az ősz, itt van újra, s vele együtt a szüreti mulatságok ideje is eljött. Számos térségbeli településen tartanak szeptemberben és októberben felvonulást és bált. A Varkapu.info folyamatosan frissülő gyűjtőcikkben foglalja össze a környék programjait.

Közélet Szüreti felvonulás és bál Pilisvörösváron (+Program)

Szüreti felvonulás és bál Pilisvörösváron (+Program)
Szeptember 24-én, szombaton rendezik meg a hagyományos szüreti felvonulást és bált Pilisvörösváron. A szőlő préselést kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják, miközben fúvószenekarok és táncegyüttesek lépnek fel a színpadon. Este bál a Werischwarer Burschen zenekarral.

Közélet Pálos Napforduló, szüreti felvonulás - Zsámbéki programok szeptemberben

Pálos Napforduló, szüreti felvonulás - Zsámbéki programok szeptemberben
Szeptemberben is színes programokra invitál mindenkit a Zsámbéki Művelődési Ház és Könyvtár. A filmklub mellett, verses-zenés est, Pálos Napforduló, egészségnap és szüreti felvonulás várja a helyi és környékbeli lakosokat.
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel