Erdő-mező Pest megyében is megtörtént az agrártámogatások kifizetése

Pest megyében is megtörtént az agrártámogatások kifizetése
A gazdák Pest megyében is határidőre jutottak hozzá elnyert támogatásaikhoz az elmúlt napokban - hangsúlyozta Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a 2016-os egységes kérelem kifizetéséről, és az idei benyújtásáról szóló, a pesti Vármegyeházán tartott sajtótájékoztatón, július 3-án.
 
Az eseményen részt vett Velkei József, a Pest Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának vezetője is.
 
Tarnai Richárd a sajtótájékoztató elején elmondta, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési

Közélet Új logisztikai központot adtak át Pilisjászfalun

Új logisztikai központot adtak át Pilisjászfalun
A Pest megye határán található Pilisjászfalun április 19-én adták át a Piliscsoport Nagykereskedelmi Zrt. új logisztikai központját.

Közélet Este 8-ig nyitva vannak a Pest megyei okmányirodák!

Este 8-ig nyitva vannak a Pest megyei okmányirodák!

Február elejétől új, ügyfélbarát nyitva tartással várják az ügyfeleket Pest megye valamennyi járási székhelyének okmányirodáiban. Ezzel az országban elsőként Pest megyében lehet minden járásban reggel 8 órától este 20 óráig igénybe venni az okmányirodák szolgáltatásait. Pilisvörösváron, Szentendrén és Budakesziben is várják az ügyfeleket.

Önkormányzati hírek A Pilisvörösvári Járási Hivatalba látogatott a kormánymegbízott

A Pilisvörösvári Járási Hivatalba látogatott a kormánymegbízott

Munkalátogatásra érkezett január 22-én Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, valamint Rosdy Tamás főigazgató a Pilisvörösvári Járási Hivatalhoz. A kormánymegbízott megtekintette az épületet, a szervezeti egységeket, illetve a hivatalban dolgozó munkatársakkal is találkozott.

Közélet Pest megye felkészült a télre

Pest megye felkészült a télre

A téli időszakra való felkészülés menetéről tartott rendkívüli védelmi bizottsági ülést a Pest Megyei Védelmi Bizottság december 12-én. Az esemény levezető elnöke Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke volt, az eseményen részt vett Rosdy Tamás, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója is.

Önkormányzati hírek Tarnai: A járási rendszer hatalmas lehetősége a régiónak

Tarnai: A járási rendszer hatalmas lehetősége a régiónak

„Pest megye önmagában egy kis ország: mezőgazdasági területtel, kulturális értékekkel, agglomerációval és a hegyvidék kis településeivel is találkozunk határai között” – hangsúlyozta Tarnai Richárd. A járási rendszer hatalmas lehetősége a régiónak. A sok kis arc erősödik, így áll össze a megye – emelte ki.

Médiaszemle Ezen a héten is Pilisi Szemle a Pilis TV-ben

Ezen a héten is Pilisi Szemle a Pilis TV-ben

Az elmúlt néhány héten a járásokkal kapcsolatos tárgyalások folytak a térségben. Most már ezek eredményeiről is be tud számolni a Pilis TV. Híreket kaphatnak az önkormányzatok háza tájáról, és mivel a hétvége még mindig a szüreti mulatságoké volt, egyről ezen a héten is beszámolnak Önöknek.

Önkormányzati hírek A Járási Hivatal megkapta a Városi Ügyfélszolgálatot Pilisvörösváron (+Képek)

A Járási Hivatal megkapta a Városi Ügyfélszolgálatot Pilisvörösváron (+Képek)

Az országban ötödikként, Pest megyében pedig negyedikként írtak alá járási megállapodást Pilisvörösváron. Ennek következtében a település új Városi Ügyfélszolgálatát és az okmányiroda épületét is az állam kapta meg. Solymáron járási kirendeltség lesz.

Közélet Időjárás - Pest megyében nem lesz extrém helyzet

Időjárás - Pest megyében nem lesz extrém helyzet

A szokatlanul erős lehűlésen kívül nem fenyegetik extrém időjárási körülmények az elkövetkező napokban Pest megye lakosságát a védelmi bizottság szerint; a hó mennyisége várhatóan nem haladja meg az 5-10 centimétert. Az országban jövő héten akár mínusz 25 fok is lehet.

Közélet Tarnai Richárd: "Támogatom, hogy Pilisvörösvár járási székhely legyen"

Tarnai Richárd: "Támogatom, hogy Pilisvörösvár járási székhely legyen"

Dr. Tarnai Richárd támogatja, hogy Pilisvörösvár járási központ legyen. A Pest megyei kormánymegbízott ezt a település nemrég átadott dísztermében tartott szerdai sajtótájékoztatón jelentette be. Szóba került az általános iskolák jövője, az M0 és a Pilisvörösvárt elkerülő út is.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel