Sport Tanuszoda épül Pilisvörösváron, Pilisborosjenő és Perbál tornatermet fejleszthet

Tanuszoda épül Pilisvörösváron, Pilisborosjenő és Perbál tornatermet fejleszthet
A pilisvörösvári uszoda ügyében meglepő fordulat következett be a napokban, egy jogszabály szerint ugyanis a kormány kezdeményezésére Pilisvörösváron tanuszoda épül. Erről már Pest megye honlapja is tényként számol be. Pilisborosjenő és Perbál is jól jár.

Közélet 69 millió forintból újul meg az orvosi rendelő Solymáron

69 millió forintból újul meg az orvosi rendelő Solymáron

A solymári orvosi rendelő műszaki állapotára már régóta panaszkodnak orvosok és betegek egyaránt, azonban most beteljesülhet a remény, hogy az épület műszakilag megújulhat - írja a Solymár Online.

Közélet Városligetté válik a pilisvörösvári bányatavak környéke?

Városligetté válik a pilisvörösvári bányatavak környéke?

A pilisvörösvári képviselő-testület meggyőződése, hogy a Bányatavak környéke Vörösvár lakóinak életében a jelenleginél sokkal jelentősebb szerepet is be tudna tölteni, ha megfelelő beruházások révén pihenésre, sportolásra, rekreációs célokra, rendezvények befogadására alkalmas területté, egyfajta Városligetté alakulna.

Önkormányzati hírek Piliscsaba fejlesztési tervei a 2016-os évre (VIDEÓ)

Piliscsaba fejlesztési tervei a 2016-os évre (VIDEÓ)

Farkas András, Piliscsaba polgármestere a Buda Környéki Televíziónak számolt be az idei fejlesztési tervekről, többek között a Csaba kertről, az uradalmi házról, és a Klarissza udvarról is.

Közélet Folytatódnak a felújítási munkálatok Dorogon

Folytatódnak a felújítási munkálatok Dorogon
Tavasszal is folytatódik a fejlesztési munka Dorogon. Korszerűsíteni fogják a „Fortuna" buszmegállót és elkészültek a Schmidt Sándor Agora kivitelezési tervei is. A Szent Borbála templom rekonstrukciója pedig az épületbe vezető lépcsősort érinti majd.

Közélet Tizennégy kamera Dorog közterületein

Tizennégy kamera Dorog közterületein

A lakosság biztonságérzetének növelése és a bűncselekmények megelőzése érdekében Dorog önkormányzata közterületi, térfigyelő kamerarendszerrel látta el a város utcáit. A rögzített képek hetvenkét óra elteltéig kereshetők vissza.

Sport Elkészült a műfüves focipálya Piliscsabán, új padok Klotildligeten

Elkészült a műfüves focipálya Piliscsabán, új padok Klotildligeten

Gáspár Csaba, Piliscsaba polgármestere Facebook oldalán osztotta meg az alábbi képeket, ugyanis elkészült a nyár folyamán megnyert pályázatból épített műfüves focipálya, ráadásul Klotildliget új padokkal is gazdagodott.

Közélet Hogyan alakul át az Árpád-híd Volánpályaudvara?

Hogyan alakul át az Árpád-híd Volánpályaudvara?

A Sconto áruház elbontásával, de a Volánbuszpályaudvar egy részének megtartásával és zöldtetős lefedésével a környéken egy egészen különleges térszerkezetű és formavilágú épületegyüttes nő majd ki az Árpád-híd pesti hídfője környékén.

Önkormányzati hírek Várossá válhat Piliscsaba (+Helyesbítés)

Várossá válhat Piliscsaba (+Helyesbítés)

November 30-án megjelent "Várossá válhat Piliscsaba" című cikkünkben Bácskai Beáta alpolgármester és Simon Gyula képviselő egy-egy gondolatát felcseréltük. Helyesbített cikkünket alább elolvashatják, az érintettektől elnézést kérünk!

Pályázatok Pályázat: Magyarországi Falumegújítási Díj

Pályázat: Magyarországi Falumegújítási Díj

A pályázatot meghirdetők célja, hogy felkutassák, díjazzák és ezzel „reflektorfénybe állítsák“, azokat a települési közösségeket, amelyek a mottó szerint kimagasló és példaszerű színvonalon végzik jövőbemutató fejlesztési munkájukat.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel