Közélet Itt mérnek sebességet a térségben szeptember második felében

Itt mérnek sebességet a térségben szeptember második felében

Utazáskor érdemes figyelemmel követni az aktuális traffipax pontokat: többek között Pilisvörösváron, Solymáron és Dorogon mérnek a hónap második felében. A Budapestre utazók is figyelmesen vezessenek: a Bécsi úton, a Szentendrei úton és az Aranyhegyi úton is rendőrök ellenőrzik majd a vezetőket.

Erdő-mező Szeptemberben is lesz erdei piac a Hidegvölgyi Erdészlaknál

Szeptemberben is lesz erdei piac a Hidegvölgyi Erdészlaknál
Ha friss levegőre vágysz esetleg kirándulnál egy jót és közben bevásárolnál, szétnéznél és finom termelői adalékanyagmentes enni és innivalót kóstolnál, akkor itt a helyed! Szeptember 10-én, vasárnap újra Erdei Piaccal várják az érdeklődőket a Hidegvölgyi erdészlaknál 8.00-15.00 óra között. 

Közélet Sebesség-ellenőrzések márciusban (+térségi lista)

Sebesség-ellenőrzések márciusban (+térségi lista)

Márciusban is több Pest és Komárom-Esztergom megyei településen mérnek a rendőrök. Dorogon, Csobánkán, Pilisvörösváron, Pilisszentivánon, Piliscsabán, Solymáron és Zsámbékon biztosan kell sebesség-ellenőrzésre számítani!

Kék hírek Hol mérnek sebességet térségünkben a héten?

Hol mérnek sebességet térségünkben a héten?
A héten is több Pest és Komárom-Esztergom megyei településen mérnek a rendőrök. Dorogon, Budakalászon, Pátyon, Nagykovácsiban, Leányváron és Esztergomban biztosan kell sebesség-ellenőrzésre számítani!

Kék hírek Dorog, Zsámbék - Itt mérnek sebességet a héten a térségben

Dorog, Zsámbék - Itt mérnek sebességet a héten a térségben

A héten is több Pest és Komárom-Esztergom megyei településen mérnek a rendőrök. Dorogon, Leányváron, Kesztölcön, Budakalászon, Zsámbékon, Tökön és Esztergomban biztosan kell sebesség-ellenőrzésre számítani!

Közélet Sebesség-ellenőrzések decemberben (+térségi lista)

Sebesség-ellenőrzések decemberben (+térségi lista)

Decemberben is több Pest és Komárom-Esztergom megyei településen mérnek a rendőrök. Dorogon, Leányváron, Pomázon, Zsámbékon,Tökön, Csobánkán, Pilisvörösváron, Pilisszentivánon, Piliscsabán és Solymáron biztosan kell sebesség-ellenőrzésre számítani!

Erdő-mező Kóstolj és kirándulj! – Erdei Piac a Hidegvölgyi Erdészlaknál

Kóstolj és kirándulj! – Erdei Piac a Hidegvölgyi Erdészlaknál
Szeptember 11-én, vasárnap ismét Erdei Piac, amely a Budakeszi és Telki között található Hidegvölgyi Erdészlakhoz költözik ki. Kóstolj és kirándulj!

Közélet A héten itt várható sebesség-ellenőrzés a térségben (+lista)

A héten itt várható sebesség-ellenőrzés a térségben (+lista)

A Varkapu.info több éve tájékoztatja a lakosokat a várható sebesség-ellenőrzésekről a régióban. A héten Dorogon, Leányváron, Zsámbékon, Tökön, Pomázon, Telkin Szentendrén és Budakalászon kell számítani traffira térségünkben. Óvatosan vezessen mindenki!

Kék hírek A környéken is mérnek sebességet a rendőrök márciusban (Térségi lista)

A környéken is mérnek sebességet a rendőrök márciusban (Térségi lista)

Budakalászon, Pomázon és Szentrendrén egész márciusban számítani kell a meghirdetett sebességellenőrzésekre, Pilisvörösváron, Piliscsabán, Pilisszentivánon, Solymáron Húsvét előtt gyűjthetjük a csekkeket. De Páty, Zsámbék, Tök, Budakeszi, Telki és Nagykovácsi sem marad ki.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel