Erdő-mező Vége az országos tűzgyújtási tilalomnak!

Vége az országos tűzgyújtási tilalomnak!
Azonnali hatállyal feloldotta a tűzgyújtási tilalmat a földművelésügyi miniszter az ország területén lévő erdőkben és a fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetben lévő külterületi ingatlanokra – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI-vel kedden.

Erdő-mező Általános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el hazánk erdeiben

Általános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el hazánk erdeiben
Június 20-ától, átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon. A tűzgyújtási tilalom ideje alatt tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken található kijelölt tűzrakó helyeken is.

Erdő-mező Másfél hónap után feloldották a tűzgyújtási tilalmat

Másfél hónap után feloldották a tűzgyújtási tilalmat
A földművelésügyi miniszter a mai naptól az erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások melletti területekre, 2017. március 3-tól, az EVgF/180/2017. számú határozattal elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat azonnali hatállyal feloldja. 

Erdő-mező Figyelem, tűzgyűjtási tilalom! – Mától tilos az erdőkben tűzet gyújtani

Figyelem, tűzgyűjtási tilalom! – Mától tilos az erdőkben tűzet gyújtani
Magyarország erdeiben számos helyen fokozott tűzveszély alakult ki az erősödő nappali felmelegedés, valamint a szeles és csapadékmentes időjárásnak köszönhetően, ezért a földművelésügyi miniszter az erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre, 2017. március 3-tól átmeneti időszakra vonatkozóan általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el.

Erdő-mező Újból tűzgyújtási tilalmat rendeltek el

Újból tűzgyújtási tilalmat rendeltek el

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a vidékfejlesztési miniszter 2012. augusztus 22-étől átmeneti időre. A rendelkezést megszegők akár százezer forintra is bűntethetők a tilalom ideje alatt.

Erdő-mező Tűzgyújtási tilalom Pest megyében

Tűzgyújtási tilalom Pest megyében

 Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Fejér megye erdeiben a hirtelen nappali felmelegedés miatt tűzveszély alakult ki, ezért az erdőkre, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belüli területre 2012. június 25-től a Pest Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el.

Kék hírek Pest megyében továbbra is tűzgyújtási tilalom van

Pest megyében továbbra is tűzgyújtási tilalom van

Az országos médiában is megjelent hírek szerint az országban feloldották a márciusban kihirdetett tűzgyújtási tilálmat, ám a Katasztrófavédelem honlapja szerint Pest megyében továbbra is érvényben van az intézkedés, tehát tüzet rakni a környéken még mindig tilos - kivéve Komárom-Esztergom megyét.

Kék hírek Hiába a tilalom, ismét tűz volt Pilisvörösváron

Hiába a tilalom, ismét tűz volt Pilisvörösváron

Vélhetően ismét emberi tevékenység miatt volt tűz Pilisvörösváron hétfő délután a Kápolna utca közelében. A lángok mintegy 6-800 négyzetméteren csaptak fel a vasúti töltésnél, amit a pilisvörösvári önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltottak el.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel