Közélet Főzőverseny, tűzijáték - Falunap Pilisjászfalun

Főzőverseny, tűzijáték - Falunap Pilisjászfalun
Bár szeptemberben már búcsút inthetünk a nyárnak, de a jó programokban így sem lesz hiány a térségben. Pilisjászfalun a hagyományos Falunap idején főzőversenyre, kézműveskedésre, koncertre és tűzijátékra várják az érdeklődőket.

Kultúra Tűzijáték, koncertek, sördélután - Augusztus 20-i programok a térségben

Tűzijáték, koncertek, sördélután - Augusztus 20-i programok a térségben

Augusztus 20-án, vasárnap, Szent István ünnepén a hagyományos misét és kenyérszentelést követően is számos izgalmas program várja majd a térség lakóit. Pilisvörösváron lézershow, a Garancsi-tónál tűzijáték, Pilisszentivánon pedig utcabál lesz.

Közélet Az Ürömi Menhely készenlétben lesz Szilveszterkor

Az Ürömi Menhely készenlétben lesz Szilveszterkor

A Szilveszter nem csak a bulizásról, szórakozásról szól, és ezt legjobban a kutyatartók tudják, ők ismerik az év utolsó napjának árnyoldalát is. Ha már a tűzijátékozás, petárdázás elkerülhetetlen ebben az időszakban, mi, gazdák, próbáljuk meg elviselhettőbbé tenni kedvenceink számára az ünnepet.

Közélet Augusztus 20. - Kitüntető címeket adtak át Piliscsabán

Augusztus 20. - Kitüntető címeket adtak át Piliscsabán
Augusztus 20-án Piliscsabán az ünnepi szentmisét és a kenyérszentelést követően a Klarissza Házban és udvarán folytatódott a magyar államalapítás emléknapjára szervezett egésznapos programsorozat.

Erdő-mező Ezekre figyeljen, ha a környékbeli hegyekről nézné a fővárosi tűzijátékot!

Ezekre figyeljen, ha a környékbeli hegyekről nézné a fővárosi tűzijátékot!
A Pilisi Parkerdő Zrt. tapasztalatai szerint minden évben nagyon sokan nézik a Budapest környéki hegyekből és kilátókból az augusztus 20-i tűzijátékot. Az erdei helyszínek sötétedés utáni látogatása és a nagy érdeklődés miatt fontos felhívni a figyelmet a legfőbb óvintézkedésekre és a felelős magatartásra, hogy mindenki zavartalanul ünnepelhessen. Különösen indokolt mindez az elmúlt héten történt turistabalesetekre való tekintettel.

Közélet Pilis-Budai Kutyamentők: nagyobb készenlétben lesznek augusztus 20-án (+Interjú)

Pilis-Budai Kutyamentők: nagyobb készenlétben lesznek augusztus 20-án (+Interjú)

Az államalapítás ünnepén több környékbeli településen is kell tűzijátékra számítani. Ám amíg az embereknek ez kellemes szórakozást jelent, addig négylábú állataink számára egyáltalán nem okoz örömöt a hanghatás. Újabb írásunkban a Pilis-Budai Kutyamentők adnak hasznos tanácsokat.

Közélet Figyelem! Állataink félnek a tűzijátéktól, előzzük meg a bajt! (+Interjú)

Figyelem! Állataink félnek a tűzijátéktól, előzzük meg a bajt! (+Interjú)
Augusztus 20-án a megemlékezések mellett országszerte színes programok várják a családokat, baráti társaságokat. Azonban a tűzijátékoktól, petárdáktól hangos éjszakáért házi kedvenceink már kevésbé lelkesednek, ezért szeretnénk minden állattartót megkérni, hogy mindenképp gondoskodjanak biztonságukról!

Közélet V. Budakalászi Városnapok (Részletes program)

V. Budakalászi Városnapok (Részletes program)

Szeptember 14-én, szombaton ötödik alkalommal rendezik meg a Budakalászi Városnapokat. A gyerekeket bohócparádéval, zenés gyermekműsorokkal és táncbemutatókkal várnak a szervezők,  a felnőttek pedig Zanzibár koncerten és Dumaszínház előadáson is részt vehetnek. Este nem maradhat el a tűzijáték és a tűzzsonglőrködés sem.

Kultúra Térségi programok augusztus 20-án (Frissítjük!)

Térségi programok augusztus 20-án (Frissítjük!)

A Varkapu.info idén augusztus 20-án is megpróbál segíteni, hogy olvasói könnyen eligazodhassanak a környékbeli programok között. Kenyérszentelés, tűzijáték, koncertek a térségben.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel