Kék hírek Halálos baleset történt Perbálnál

Halálos baleset történt Perbálnál
Két személyautó ütközött egymással a reggeli órákban Pest megyében, a Perbált Budajenővel összekötő úton. Egy ember a járművébe szorult, őt a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágóval, majd átadták a mentőknek. A kiszabadított ember a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Autók karamboloztak Zsámbékon

Autók karamboloztak Zsámbékon
Két személyautó karambolozott egymással Zsámbékon, a 102-es út és az Etyeki utca találkozásánál. A műszaki mentést a bajnai hivatásos, a bicskei önkormányzati és a zsámbéki önkéntes tűzoltók végzik. A járművekbe nem szorult be senki.

Kék hírek Villám csapott egy családi házba Pilisvörösváron

Villám csapott egy családi házba Pilisvörösváron

A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület arról tájékoztatta a Varkapu.info helyi hírportált, hogy a Szent István utcában villám csapott egy családi házba. Bár korábban úgy tudtuk, hogy az épület nem gyulladt ki, csak füstölt, ám a tető alatt végül felcsaptak a lángok.

Kék hírek Több mint 100 négyzetméteren lángolt egy családi ház Pomázon

Több mint 100 négyzetméteren lángolt egy családi ház Pomázon

Lángba borult egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű családi ház és a mellette álló, mintegy nyolcvan négyzetméteres melléképület tetőszerkezete péntek reggel a pomázi Dobogókői úton.

Kék hírek 10 milliós kárt okozott a viharos szél a pilisszentiváni lakótelepen (+KÉPEK)

10 milliós kárt okozott a viharos szél a pilisszentiváni lakótelepen (+KÉPEK)
10 millió forintot is meghaladó kár keletkezett a viharos szél miatt Pilisszentivánon, a Jószerencsét lakótelepen, ahova a pilisszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották kedd délelőtt. A tetőszerkezet sérült, a lehulló darabok pedig egy gépkocsit is megrongáltak.

Kék hírek Kutyákat mentettek a pilisszentiváni víztározóból

Kutyákat mentettek a pilisszentiváni víztározóból
Január 25-én, szerdán lakossági bejelentést kaptak a pilisszentiváni önkéntes tűzoltók, hogy a Táncsics utca végén lévő víztározóba két nagy testű kutya csúszott be, ahonnan nem tudnak kijönni. A helyszínre öt tűzoltó érkezett, akik a 3 méteres mélységben meg is találták a két állatot.

Kék hírek Így oltották a háztüzet a pilisszentiváni Határ utcában (KÉPEK)

Így oltották a háztüzet a pilisszentiváni Határ utcában (KÉPEK)
Mint arról nem sokkal éjfél után a Varkapu.info is beszámolt, egy kétszáz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete kapott lángra szombat éjjel Pilisszentivánon, a Határ utcában. A tűz keletkezésekor a házban hárman tartózkodtak, ők időben, sérülések nélkül elhagyták az égő ingatlant.

Kék hírek Lakóház gyulladt ki Budakalászon

Lakóház gyulladt ki Budakalászon

Budakalászon, a Tulipán utcában gyulladt ki egy száz négyzetméter alapterületű, kétszintes könnyűszerkezetes ház.  A lángok elfojtását a szentendrei hivatásos tűzoltók kezdték meg, hozzájuk csatlakoznak a pomázi önkormányzati tűzoltók.

Kék hírek Faház lángolt éjszaka Pilisvörösváron

Faház lángolt éjszaka Pilisvörösváron
Egy körülbelül hatvan négyzetméteres faház tetőszerkezete kapott lángra a pilisvörösvári Áfonya utcában szerdára virradó éjszaka. A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóság tagjai mellett a fővárosból is érkeztek hivatásos tűzoltók a helyszínre.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel