Közélet Itt az idei Vörösvári Napok programja!

Itt az idei Vörösvári Napok programja!
Beatrice, Keresztes Ildikó, Kelemen Kabátban, Die Adlersteiner és még sokan mások lépnek majd fel az idei Vörösvári Napok színpadára.

Közélet Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán

Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán
Két őszi programot ajánlunk a hétvégére: Solymáron és Piliscsabán is résztvehetünk a szüreti felvonuláson. A hagyományos eseményt követően mindkét helyszínen bált rendeznek. Solymáron az Adlersteiner zenekar húzza a talaplávalót, míg Piliscsabán az Ungarndeutsche Jungs zenekar zenél.

Közélet II. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap

II. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap
Július első hétvégéjén Piliscsabán várják az érdeklődőket a Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap rendezvényre. A programok közül kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják kedvenceiket, hiszen lesz Danics Dóra koncert, népi játszótér, fotókiállítás és még sok más érdekesség.

Közélet Schaumarer Oktoberfest (+Program)

Schaumarer Oktoberfest (+Program)
Októberben bajor táncházzal, polka partyval, tánccsoport bemutatókkal és koncertekkel várnak a szervezők minden érdeklődőt a Schaumarer Oktoberfest rendezvényre. A zenés táncos mulatságon sörivó és favágó versenyen mutathatják meg elszántságukat a Templom térre látogatók.

Közélet Szüreti felvonulás és bál Piliscsabán

Szüreti felvonulás és bál Piliscsabán
Október 3-án, szombaton szüreti mulatságra várják a lakosokat Piliscsabán. A hagyományos felvonulást követően a Kolibri Táncstúdió mutatja be produkcióját, majd az esti bálon az Ungarndeutsche Jungs szórakoztatja a közönséget. 

Közélet Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Szeptember végén ismét megtartják a környék települései a hagyományos szüreti felvonulást. Az esti táncos mulatság mellett Pilisborosjenőn zenés mesejátékkal, Piliscsabán az  Ungarndeutsche Jungs zenekarral, Pilisszántón pedig kelt tészta versennyel várják a lakosokat. 

Közélet I. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap

I. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap
Júiius 3. és 5. között rendezik meg az I. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-nap rendezvényt. A sváb játszóház, lovaglás és íjászat mellett, az Ungarndeutsche Jungs, Szandi és Gáspár Laci fogja szórakoztatni a közönséget. 

Közélet Esküvőkiállítást rendeznek Solymáron a hosszú hétvégén

Esküvőkiállítást rendeznek Solymáron a hosszú hétvégén

Március 15-től 17-ig várja az érdeklődőket a II. Pilisi Esküvő-kiállítás és Vásár Solymáron a Terstyánszky út 40. szám alatt, az Aranykorona Vendéglőben. A Pilisi Esküvő-kiállításon, a legkülönbözőbb ötleteket kínálják majd egy álomesküvő megszervezéséhez a helyi cégek - a zenétől a díszleten és limuzinon át a tortákig.

Kultúra Novemberi programok a pilisvörösvári Művészetek Házában

Novemberi programok a pilisvörösvári Művészetek Házában

Novemberben sem fognak unatkozni a pilisvörösvári Művészetek Házába látogatók, hiszen ebben a hónapban is rengeteg érdekes program közül lehet válogatni. Singer Magdolna előadása mellett a Palánta iskola kiállításmegnyitója, és Katalin bál várja majd az érdeklődőket.

Kultúra Szüreti felvonulás az aradi vértanúk kivégzésének gyásznapján?

Szüreti felvonulás az aradi vértanúk kivégzésének gyásznapján?

Piliscsabán idén "kissé" elvétették a szüreti felvonulás és a szüreti bál időpontját, ugyanis október 6-án, az aradi vértanúk kivégzésének napján lesz ünnepi a hangulat a településen. 18 órakor tartanak ugyan megemlékezést a temetőben, de előtte móka-kacagás lesz az utcákon, majd a Sportcsarnokban is.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel