Közélet Éjszakai sebességkorlátozás a 10-es út bevezető szakaszán

Éjszakai sebességkorlátozás a 10-es út bevezető szakaszán
Lakossági kérésre, a zajterhelés csökkentése érdekében 2017. július 11-étől (keddtől) az éjszakai órákra 50 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetnek be a III. kerületben a 10-es út Kocsis Sándor út és az ürömi körforgalom közötti szakaszán - tájékoztat a BKK.

Kék hírek Frontális ütközés az ürömi körforgalomnál, teljes útzár a 10-es úton (+KÉPEK)

Frontális ütközés az ürömi körforgalomnál, teljes útzár a 10-es úton (+KÉPEK)

Két személyautó ütközött a Bécsi úton, az ürömi körforgalom előtt. A baleset egyik sérültje nem tudott önerejéből kiszállni a járműből, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők közösen emelték ki. A mentés jelenlegi szakaszában lezárták az utat, a járművek is útakadályt képeznek, valamint olaj szennyezi az útburkolatot.

Közélet BKK: műszaki hiba miatt működtek a megszokottól eltérően a jelzőlámpák a 10-es úton

BKK: műszaki hiba miatt működtek a megszokottól eltérően a jelzőlámpák a 10-es úton
A BKK hivatalos tájékoztatása szerint a 10-es út óbudai szakaszán, a temetőnél lévő két jelzőlámpa műszaki hiba miatt működött a korábban megszokottól eltérően hétfő reggel. Mint azt korábban megírtuk, a 10-es úton a körforgalom működése óta szokatlan dugó alakult ki, amely ráadásul az óbudai temetőig tartott.

Közélet Tényleg nem kellünk Budapestnek?

Tényleg nem kellünk Budapestnek?
A mai reggel után teljesen jogos a címben megfogalmazott kérdés. Évekig az ürömi jelzőlámpa miatt állt a forgalom a 10-es úton egészen a solymári Auchanig - minden hétköznap reggel. Aztán jött a vasútfelújítás, és a körforgalom átadása. Az ünnepélyes ceremónián mi is ott voltunk múlt héten.

Közélet Élőben közvetítjük az ürömi körforgalom ünnepélyes átadását (+Képek) - Lezárva

Élőben közvetítjük az ürömi körforgalom ünnepélyes átadását (+Képek) - Lezárva

Pénteken 10 órától tartják az ürömi körforgalom ünnepélyes átadását. A helyszínen ott van a Varkapu.Info szerkesztősége is. Tudósítás percről percre. 

Közélet Hétvégén és éjszaka is dolgoznak az ürömi körforgalomnál (+KÉPEK)

Hétvégén és éjszaka is dolgoznak az ürömi körforgalomnál (+KÉPEK)

Hétvégén napközben a padkák, járdák kialakítását, az elektromos, a hírközlő hálózat, valamint a közvilágítás kiépítését végzik az ürömi körforgalomnál. Emellett szombat éjjel is munkavégzésre kell számítani, ugyanis ekkor burkolatfestés fog zajlani. 

Közélet Gyorshír: most már nem jelzőlámpa irányítja a forgalmat Ürömnél

Gyorshír: most már nem jelzőlámpa irányítja a forgalmat Ürömnél

"Leszedtük a lámpát. Fontos tudni, hogy egyes ágaknál még szélesítünk a burkolaton, de most már körbe lehet menni az íveken" - írta a Facebookon Loppert Dániel, a NIF kommunikációs osztályának vezetője kedden nem sokkal 10 óra után. A reggeli csúcs után tehát végre járható az ürömi körforgalom.

Közélet Még működik a jelzőlámpa Ürömnél, sokan inkább gyalogolnak a 10-es út szélén

Még működik a jelzőlámpa Ürömnél, sokan inkább gyalogolnak a 10-es út szélén
Minden nyilatkozat ellenére nem szűnt meg a jelzőlámpás forgalomirányítás a 10-es úton az épülő ürömi körforgalomnál. Pedig a reggeli csúcsforgalomnak már enélkül kellett volna haladnia. Ehelyett továbbra is hatalmas a dugó, sokan pedig inkább gyalogolnak az út mentén.

Közélet Kedd reggeltől megszűnik a jelzőlámpás forgalomirányítás az ürömi körforgalomnál

Kedd reggeltől megszűnik a jelzőlámpás forgalomirányítás az ürömi körforgalomnál
A kedd reggeli csúcsforgalomban már nem lesz jelzőlámpás forgalomirányítás az ürömi körforgalomnál. A jelzőlámpa megszüntetése mellett a közlekedők Üröm és Budapest irányában szűkített forgalmi sávon, de már a teljes körpályát igénybe vehetik. 

Közélet Júliusban teljesen átadják az ürömi körforgalmat

Júliusban teljesen átadják az ürömi körforgalmat
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában 2014. őszén kezdődtek el a munkálatok az ürömi jelzőlámpás csomópontban. A körforgalom átadása az eredeti ütemterv szerint 2015. júliusában várható. 

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel